HUH-Helsinki

Entiseltä nimeltään Helsingin Urheiluhieronta on vuonna 2011 perustettu hyvinvointistudio joka tarjoaa laajan kirjon kehonhuollon palveluita. Tarjoamme yksilöllistä ja laadukasta palvelua erityisesti tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiville henkilöille sekä urheilijoille jotka haluavat edistää toimintakykyään ja saavuttaa paremman suorituskyvyn. Tavoitteenamme on ihmisten elämänlaadun parantaminen, kipujen ja häiriöiden poistaminen.

 

Tiiviisti

Perustettu 2011
8 toimipaikkaa Helsingissä
+18 000 asiakaskäyntiä vuodessa
Yksityisomistuksessa

 

Visiomme

Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme juuri sen hyvinvointipalvelun, jonka hän sillä hetkellä tarvitsee ja joka aidosti auttaa häntä. Kannustamme ihmisiä liikuttamaan itseään, oikealla motivaatiolla ja juuri heille sopivilla yksilöllisillä tavoilla. Ohjaamme ihmisiä kehon ja ympäristön kannalta kestäviin ratkaisuihin.

 

Tavoitteemme

Ihmisten hyvinvoinnin lisääminen osaamisen ja tiedon avulla.

 

Näkemyksemme

Kokonaisvaltainen kehonhuolto ei ole passiivista toimintaa, jossa toinen henkilö tekee työn puolestasi. Kehonhuolto on elämäntapa siinä missä terveellinen ruokavaliokin. Autamme asiakkaitamme kehittämään itseään opettamalla tietotaitoa, jonka avulla asiakas oppii tuntemaan ja käyttämään kehoaan parhaalla mahdollisella tavalla. Olipa kyseessä arjesta selviäminen selkävamman kanssa, liikunnan aloittaminen, vammasta kuntoutuminen tai maailmanmestaruus, meille kaikki tavoitteet ovat yhtä tärkeitä.

 

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat palvelut:

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa