Akupunktio

Akupunkturistimme osaamiseen kuuluu perinteinen akupunktio sekä sähköakupunktio.

 

Perinteinen akupunktio

Vanha hoitomenetelmä josta on apua monenlaisiin vaivoihin. Hoito on kokonaisvaltaista koko kehon ja mielen rentoutusta. Hoidossa painetaan ohuita neuloja kehon akupunktiopisteisiin, jotka lisäävät verenkiertoa, vapauttavat jännitystä ja rentouttavat mielen, kehon ja hengen. Akupunktiolla voidaan saavuttaa myös detox-vaikutuksia.

Sähköakupunktio

Kehittynyt perinteisestä akupunktiosta viime vuosikymmenien aikana. Sähköakupunktiossa neuloihin yhdistetään matalataajuinen sähkövirta joka tehostaa hoidon vaikutusta. Erityisesti kroonisten ja akuuttien kipujen hoidossa on saatu hyviä tuloksia. Avainsanoja: kivun lievitys, rauhoittaminen, tasapainottaminen, verenkierron aktivointi, motorisen palautumisen edistäminen.

Hyödyt

Akupunktiolla voidaan vaikuttaa henkiseen-emotionaalisen kehoon ja lievittää stressin aiheuttamaa kipua ja jännitystä, emotionaalista epätasapainoa ja auttaa hoitamaan psyko-somaattisiin häiriöihin liittyviä oireita. Tavoitteita hoidolle ovat mm. lihasrentoutus, kivun lievitys, keskushermoston rauhoitus, stressin poistaminen, migreenin hoito ja uniongelmat.

Hoitokäynti

Käynti itää sisällään alkuhaastattelun, akupunktiohoidon sekä mahdolliset asiakasohjeet jatkoa varten. Hoidon kesto on 45-60 minuuttia, ensimmäisen hoitokerran keston ollessa aina 60 minuuttia.

Tavoite

Pyrkiä parantamaan sairauden syyn ja vahvistamaan kehon omaa kykyä parantua. Hoidossa stimuloidaan kipua lievittäviä endorfiineja, säädetään hormoneja ja käytetään kehon luonnollisia mekanismeja kehon itsensä parantamiseksi.

Edullisempi akupunktio?

Ostamalla yli 120€ arvoisen arvokortin saat plus-hinnaston käyttöösi ja se käy kaikkiin palveluihimme. Esimerkiksi 140€ arvokortilla saat 2 x 60min akupunktiota.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa