Seuraavat vapaat ajat | Stressihoito

Stressihoito

Hierontahoito, joka on suunniteltu erityisesti hoitamaan kehoa ja mieltä. Sen suorittaa koulutettu henkilökuntamme, joka ymmärtää hoidon psykofyysisen tarkoituksen. Stressihoito edistää lihasten rentoutumista, tasapainottaa autonomisen hermoston toimintaa sekä lisää aineenvaihduntaa. Henkinen kuormitus vähenee samalla, kun keho rauhoittuu.

 

Hieroja kotiinPurentalihashieronta | Raskaushieronta | Hieronta

 

Stressihoito

Hieronnassa käytetään hyväksi stressiä laukaisevia ja rentouttavia tekniikoita mm. akupainannasta ja lymfaterapiasta. Hoitoa suoritetaan eteerisillä öljyillä,  jotka ovat valikoituneet osaksi hoitoa nimenomaan niiden rauhoittavien ja lihaksia rentouttavien ominaisuuksiensa vuoksi. Tarkoituksena kehon rauhoittuminen ja rentoutuminen.

 

Mitä odottaa stressihoidolta?

Hierontatekniikat ovat kevyitä ja itse hoito kiireetön. Käytämme hoidossa eteerisiä öljyjä (mikäli olet raskaana, varmistathan näiden sopivuuden omalta lääkäriltäsi). Hoito voidaan suorittaa myös ilman eteerisiä öljyjä, muistathan mainita siitä lisätiedoissa varatessasi hoitoa. Hoitoon tullessa olisi hyvä olla mukava ja rento vaatetus.

 

Hoidon tavoite

Hoidon tarkoituksena on rentouttaa, rauhoittaa ja tarjota hetken irtiotto arjesta. Nykypäivänä arjen stressi vaikuttaa suuresti mm. unen laatuun, joka vaikuttaa suurelta osin koko ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin. Uni ja palautuminen onkin yksi tärkein terveyden kulmakivi.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa