Stressihoito

Hierontahoito, joka on suunniteltu erityisesti hoitamaan kehoa ja mieltä. Sen suorittaa koulutettu henkilökuntamme, joka ymmärtää hoidon psykofyysisen tarkoituksen. Stressihoito edistää lihasten rentoutumista ja tasapainottaa autonomisen hermoston toimintaa. Henkinen kuormitus vähenee samalla, kun keho rauhoittuu.

Seuraavat vapaat ajat | Stressihoito

Osta stressihoito lahjaksi?

Haluatko antaa ystävällesi ihanan lahjan, joka helpottaa oloa ja antaa oman rauhoittavan hetken. Osta helposti alta.

Stressihoito

Hieronnassa käytetään hyväksi stressiä laukaisevia ja rentouttavia tekniikoita mm. akupainannasta ja lymfaterapiasta. Hoitoa suoritetaan eteerisillä öljyillä,  jotka ovat valikoituneet osaksi hoitoa nimenomaan niiden rauhoittavien ja lihaksia rentouttavien ominaisuuksiensa vuoksi. Tarkoituksena kehon rauhoittuminen ja rentoutuminen.

Stressihoidon tavoite

Hoidon tarkoituksena on rentouttaa, rauhoittaa ja tarjota hetken irtiotto arjesta. Nykypäivänä arjen stressi vaikuttaa suuresti mm. unen laatuun, joka vaikuttaa suurelta osin koko ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin. Uni ja palautuminen onkin yksi tärkein terveyden kulmakivi.

Mitä odottaa stressihoidolta?

Hierontatekniikat ovat kevyitä ja itse hoito kiireetön. Käytämme hoidossa eteerisiä öljyjä (mikäli olet raskaana, varmistathan näiden sopivuuden omalta lääkäriltäsi). Hoito voidaan suorittaa myös ilman eteerisiä öljyjä, muistathan mainita siitä lisätiedoissa varatessasi hoitoa. Hoitoon tullessa olisi hyvä olla mukava ja rento vaatetus.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa