Osteopatia

Ammattikuntamme nojautuu vahvasti länsimaiseen lääketieteeseen, joten osteopaatin tekemät tutkimukset pohjautuvat aina funktionaalisen anatomian ja fysiologian sekä neurologian tietämykseen. Osteopaattimme osaavat ottaa asiakkaan tarpeet huomioon kokonaisvaltaisesti ja luoda tarvittavan hoitosuunnitelman.

 

Hyödyt

Osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen tutkimiseen ja hoitoon erikoistunut manuaalinen hoitomuoto. Kattavalla haastattelulla ja tutkimisella pystytään kohdistamaan hoito vaivaa aiheuttavien kudosten alueelle. Osteopaatti ottaa huomioon myös sellaisia tekijöitä, jotka kudosten lisäksi vaikuttavat oireisiin ja hoitoon.

 

Mitä

Vastaanottokäynti sisältää kattavan alkuhaastattelun sekä tarvittavia ortopedisiä, neurologisia ja manuaalisia testejä vaivan syyn selvittämiseksi. Hoito voi sisältää nikamien tai nivelten liikelaajuuksien hoitoa, hieronnan kaltaisia pehmytkudostekniikoita ja muita manuaalisia hoitotekniikoita. Asiakkaalle ohjeistettavat harjoitteet ovat myös osa vastaanottokäyntiä. Harjoitteilla pyrimme auttamaan asiakasta ylläpitämään itse toimintakykyään myös hoitokäyntien jälkeen.

Mikäli löydetty vaiva ei ole hoidettavissa manuaalisin keinoin tai asiakkaalle ohjeistettavien harjoitusten avulla, ohjaamme asiakkaan jatkotutkimuksiin esimerkiksi lääkärin vastaanotolle.

.

 

Tavoite

Luomme asiakkaillemme onnistumisen puitteet päästä eroon vaivoista ja vammoista sekä parantaa omaa hyvinvointia lisäämällä asiakkaan tietämystä vaivan syystä, hoitamalla vaivaa ja ennalta-ehkäisemällä vaivan uusiutumista.

 

Huom.

Vastaanottokäyntejä HUH:lla tekevät sekä osteopaatit että osteopatian neljännen vuoden opiskelijat, osteopatiaa tekevät vain Valviran rekisteriin kuuluvat osteopaatit. ’Asiantuntijat’-kohdasta löydät tarkemmat esittelyt henkilökunnastamme ja voit varata vastaanottokäyntiajan myös suoraan haluamallesi toimijalle.

Naprapatia on fysiatrinen tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja tuki- ja liikuntaelimistön toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon, kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn erikoistunut hoitomuoto. Naprapaattimme ovat siis manuaalisen lääketieteen asiantuntijoita, joiden työssä korostuu taito tutkia ja hoitaa erilaisia toiminnallisia tuki- ja liikuntaelinongelmia kuten selkäkipuja, niveloireita, lihasvammoja ja niska-hartiaseudun ongelmia.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa