Osteopatia Helsinki

Osteopatia on ihmisen kehon tutkimiseen ja hoitoon erikoistunut manuaalinen hoitomuoto. Osaamme ottaa asiakkaan tarpeet huomioon ja luoda tarvittavan hoitosuunnitelman.

Seuraavat vapaat ajat | Osteopatia

Edullisempi Osteopatia?

Ostamalla yli 110€ arvoisen arvokortin saat plus-hinnaston käyttöösi ja se käy kaikkiin palveluihimme. Esimerkiksi 160€ arvokortilla saat 2 x 60min osteopatiakäyntiä.

Milloin osteopatiaan?

Osteopaatin vastaanotolle kannattaa varata aika, kun koet että kehosi tarvitsee asiantuntevaa ja tarkkaa tutkimusta sekä hoitoa. Akuuteissa kiputiloissa kannattaa usein luottaa osteopaatin hoitokokonaisuuteen.

  • Erilaiset päänsäryt
  • Kehon eri osissa sijaitsevat ja eri laajuiset kiputilat (akuutit & krooniset)
  • Kehon toimintahäiriöt
  • Stressi ja väsymys
  • Hermoston tasapaino
  • Kehon eri vaivat ja vammat
  • Ergonomia ja liikunnan lisääminen
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Osteopatian hyödyt

Osteopaateilla on kattavat työkalut kehon eri osien tutkimiseen ja havainnointiin liittyen, jolloin on hoito on turvallista ja tehokasta heti alusta lähtien. Osteopaatti ottaa huomioon myös sellaisia tekijöitä, jotka kudosten lisäksi vaikuttavat oireisiin ja hoitoon, kuten hermoston ja siihen liittyvät kuormitustekijät. Hoidon hyötyjä ovat tekniikat, joita voidaan kohdistaa myös nivelalueille eli osteopaatti osaa tehokkaasti hoitaa nikamia tai nivelalueita manipuloimalla ja mobilisoimalla. Nikamien ja nivelien manipulointi on osaavan osteopaatin käsissä täysin turvallista ja voi olla hoidon kannalta tärkeässä roolissa ja usein ”naksahdus” koetaan erittäin vapauttavana.

Mitä on osteopatia?

Vastaanottokäynti sisältää kattavan alkuhaastattelun sekä tarvittavia ortopedisiä, neurologisia ja manuaalisia testejä mahdollisen vaivan syyn selvittämiseksi – mitään vaivaa ei kuitenkaan tarvitse olla vaan voit myös vähentää kuormitustasi osteopatian avulla. Hoito voi sisältää nikamien tai nivelten liikelaajuuksien hoitoa (manipulointi, mobilisointi), hieronnan kaltaisia pehmytkudostekniikoita ja muita manuaalisia hoitotekniikoita. Asiakkaalle ohjeistettavat kuntoutus- tai treeniharjoitteet ovat usein myös osa vastaanottokäyntiä. Harjoitteilla pyrimme auttamaan asiakasta ylläpitämään itse toimintakykyään.

Osteopatian tavoite HUH:lla

Osteopatia HUH:lla voi olla niin paljon enemmän. Hoidon tavoitteena on edistää asiakkaan tavoitetta parhaan mukaan ja suosimmekin tiivistä yhteistyötä eri ammattiryhmien välillä, joka mahdollistaa kustannuskykyisen ja tehokkaan hoitopolun aina suorituskyvyn parantamiseen asti. Haluamme ennaltaehkäistä ja olemme luoneet kattavat palvelut mahdollistamaan asiakkaan hyvinvointi eri osa-alueilla. Tervetuloa!

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa