Naprapatia

Hyödyt

Naprapatian koulutus on länsimaalaisen lääketieteen terveyskäsitykseen nojaava, ja tieteelliseen tutkimukseen perustuva osaaminen tarjoaa sinulle mahdollisimman turvallisen ja tehokkaan hoidon. Naprapaattimme ymmärtävät erityisesti aktiivisen, liikkuvan ihmisen haasteet.

 

Mitä

Vastaanottokäynnillä naprapaattimme pyrkivät selvittämään vaivasi syytä kattavan alkuhaastattelun avulla sekä suorittamalla tarvittavia ortopedisiä, neurologisia ja manuaalisia testejä. Tutkimisesta saatujen tietojen perusteella tehdään yhdessä hoitosuunnitelma. Hoito sisältää yleensä pehmytkudoskäsittelyä, nikamien ja nivelten mobilisointia tai manipulointia ja harjoitusterapiaa.

Kaikki vaivat eivät kuitenkaan ole naprapaatin hoidettavissa, jolloin he ohjaavat sinut tarvittaessa jatkotutkimuksiin esimerkiksi lääkärin vastaanotolle.

 

Tavoite

Naprapaattiemme tavoite on luoda sinulle onnistumisen puitteet päästä vaivoista ja vammoista eroon ja ohjata takaisin kivuttoman liikkumisen pariin.

 

Huom.

Vastaanottokäyntejä HUH:lla tekevät naprapaatit, osteopaatit, valmistuvat osteopaatit sekä osteopatian neljännen vuoden opiskelijat. Asiantuntijat välilehdeltä tai varausnäkymästä löydät tarkemmat esittelyt toimijoistamme.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa