Naprapatia

Naprapatia on tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen tutkimiseen ja hoitoon erikoistunut manuaalinen hoitomuoto.

Seuraavat vapaat ajat | Naprapatia

Edullisempi naprapatia?

Ostamalla yli 110€ arvoisen arvokortin saat plus-hinnaston käyttöösi ja se käy kaikkiin palveluihimme. Esimerkiksi 160€ arvokortilla saat 2 x 60min naprapatiakäyntiä.

Mitä on naprapatia?

Naprapatian koulutus on länsimaalaisen lääketieteen terveyskäsitykseen nojaava, ja tieteelliseen tutkimukseen perustuva osaaminen tarjoaa sinulle mahdollisimman turvallisen ja tehokkaan hoidon. Naprapaattimme ymmärtävät erityisesti aktiivisen, liikkuvan ihmisen haasteet.

Hoidon tavoite HUH:lla

Hymyilet, kun voit hyvin – se on tavoitteemme. Tarjoamme hoitopolun, joka mahdollistaa jokaisen osa-alueen ja usein kivun tai vaivan taustalla on syy, jonka hoitaminen voi parantaa elämänlaatuasi huomattavasti. Naprapaattiemme tavoite on luoda sinulle onnistumisen puitteet päästä vaivoista ja vammoista eroon ja ohjata takaisin kivuttoman liikkumisen pariin.

Naprapatiakäynti

Vastaanottokäynnillä naprapaattimme pyrkivät selvittämään vaivasi syytä kattavan alkuhaastattelun avulla sekä suorittamalla tarvittavia ortopedisiä, neurologisia ja manuaalisia testejä. Tutkimisesta saatujen tietojen perusteella tehdään yhdessä hoitosuunnitelma. Hoito sisältää yleensä pehmytkudoskäsittelyä, nikamien ja nivelten mobilisointia tai manipulointia ja harjoitusterapiaa.

Kaikki vaivat eivät kuitenkaan ole naprapaatin hoidettavissa, jolloin he ohjaavat sinut tarvittaessa jatkotutkimuksiin esimerkiksi lääkärin vastaanotolle.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa