Huom! Vastaanotamme palvelusetelit siihen tarkoitettuun palveluun, emme voi vastaanottaa esim. liikuntapalveluihin tarkoitettua etua hierontapalveluihin eikä asian suhteen ole poikkeuksia.

Lue lisää hyvinvointieduista>>

Varaamalla ajan hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Varattu ja tallennettu palveluvaraus on aina sitova. Varaaja on velvollinen ilmoittamaan oikeat ja ajan tasalla olevat yhteystiedot varausta tehdessään. Saapuessasi myöhässä tai saapumatta jättämisestä veloitetaan hinnaston mukainen hinta. Varausta voidaan muuttaa tai peruuttaa 12h ennen varauksen alkua maksuttomasti.

Varatun ajan peruutus tapahtuu varauksen vahvistussähköpostin ohjeiden mukaan tai TÄSTÄ (tarvitset varauskoodin). Peruessasi ajan alle 12h ennen varauksen alkua perimme peruutusmaksun suuruudeltaan 20€, joka maksetaan peruutuksen yhteydessä nettimaksuna.

Mikäli peruutusmaksua ei suoriteta peruutuksen yhteydessä, ei varauksen poistoa suoriteta onnistuneesti.

Liikunta- tai virkistyseduilla voit maksaa ainoastaan liikuntapalveluitamme. Emme vastaanota liikunta- tai virkistysetuja hieronta-, fysioterapia-, osteopatia- tai naprapatiapalveluihin.

Lue lisää eduista>>

Meillä voit ladata hyvinvointietusi saldon helposti arvokortille vaikka heti ja saat käyttöaikaa saldollesi 12kk eteenpäin.

Lue lisää täältä>>

Maksaessasi arvokortilla saat edullisemman Plus-hinnaston käyttöösi. Arvokortti käy kaikkiin palveluihimme.

Arvokortti korvaa perinteisen sarjakortin ja käy kaikkiin palveluihimme. Arvo- ja lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä (tarjous- ja kampanjatuotteiden voimassaoloajat ilmoitetaan aina erikseen).

Minimilataus on 110€ ja voit hankkia sinulle sopivan arvokortin helposti verkkokaupasta tai käyntisi yhteydessä.

Osta arvokortti

Voit aina varata ajan kenelle vain asiantuntijoistamme ja hän osaa varmasti antaa neuvoja jatkoa varten tai ohjata sinut toiselle asiantuntijoistamme.

Huom! Ensimmäiselle hoitokäynnille kannattaa varata aina vähintään 60min pituinen aika.

Varaa aika

Rentoutuminen ja palautuminen?

Mikäli kehosi tarvitsee rentoutumista tai palautumista harjoittelusta, työstä tai stressistä kannattaa varata aika urheiluhierontaan tai stressihoitoon.

Omatoimista rentoutumista ja palautumista varten suosittelemme HUH Kampin palautushuonetta, josta löytyvät tehokkaaseen palautumiseen tarvittavat itsehoitovälineet sekä kuntosali.

Lihasväsymys tai tukkoisuus?

Suosittelemme hierontaa. Voit halutessasi varata ajan enemmän koulutetulle (osteopaatti / fysioterapeutti) hoitohenkilökunnallemme, mikäli koet sen tarpeelliseksi ja haluat laajemman kartoituksen kehosi tilasta.

Nopeasti kehittynyt vaiva tai vamma?

Tälläisissa tilanteissa on usein kyse äkillisestä muutoksesta tai loukkaantumisesta. Monesti syy paljastuu havainnoimalla muutoksia lähihistoriassa. Varaa aika urheiluhierontaan, jolloin hieroja tutkii ja tekee hoitoja lievittääkseen aiheutuvaa kipua.

Mikäli koet, että kyseessä ei ole pelkkä yksinkertainen lihas- tai nivelside vaiva kannattaa varata suoraan vastaanottokäynti (osteopaatti) tai fysioterapia.

Pitkäaikainen vaiva?

Mikäli sinulla on pidempiaikainen vaiva, suosittelemme varaamaan ajan suoraan osteopaatille tai fysioterapeutille. Saat tarkan kartoituksen kehostasi ja selkeät suositukset jatkoa varten. Huomioithan, että pitkäaikaisissa vaivoissa omat harjoitteet sekä itsehoito ovat isossa roolissa onnistuneen kuntoutumisen kannalta.

Haluatko tehdä elämäntapamuutoksen tai treenata?

Mikäli tarvitset apua harjoitteluun, laihduttamiseen, tekniikkaan, ravintoon tai jotain siltä väliltä tutustu liikuntapalveluihimme. Voit testata hyvinvointiasi hyvinvointianalyysin avulla tai aloittaa harjoittelut HUH valmentajan ohjeistuksella. Tutustu liikuntapalveluihimme TÄÄLTÄ.

Arvo- ja lahjakortit ovat pääsääntöisesti voimassa vuoden ostopäivästä. Kampanjatuotteissa voimassaoloajat voivat vaihdella. Löydät kortistasi viimeisen voimassaoloajan päiväyksen, joka tarkoittaa viimeistä mahdollista päivää palvelun vastaanottamiseen. Emme valitettavasti pidennä lahja- tai arvokorttien voimassaoloaikaa. Toivomme, että lahjakortit käytetään aina ajallaan.

Arvo- tai lahjakortille voi ostaa lisäaikaa 2 tai 4 viikkoa. Ostaessasi lisäaikaa tulee muistaa, että lisäaika tehdään aina viimeisestä voimassaolopäivästä laskien 14 tai 30 päivää eteenpäin. Voit ostaa lisäaikaa TÄÄLTÄ.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa