Varaamalla ajan hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Varattu ja tallennettu palveluvaraus on aina sitova. Varaaja on velvollinen ilmoittamaan oikeat ja ajan tasalla olevat yhteystiedot varausta tehdessään. Saapuessasi myöhässä tai saapumatta jättämisestä veloitetaan hinnaston mukainen hinta. Varausta voidaan muuttaa tai peruuttaa 24h ennen varauksen alkua maksuttomasti.

Varatun ajan peruutus tapahtuu varauksen vahvistussähköpostin ohjeiden mukaan. Peruessasi ajan alle 24h ennen varauksen alkua perimme peruutusmaksun suuruudeltaan 20€, joka maksetaan peruutuksen yhteydessä nettimaksuna.

Mikäli peruutusmaksua ei suoriteta peruutuksen yhteydessä, ei varauksen poistoa suoriteta onnistuneesti.

Huom! Muista ilmoittaa saapumisohje ja osoite varauksen lisätiedoissa tai ilmoittamalla ne sähköpostilla [email protected]

Varaamalla ajan hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Varattu, onnistuneesti maksettu ja tallennettu palveluvaraus on aina sitova. Varaaja on velvollinen ilmoittamaan oikeat ja ajan tasalla olevat yhteystiedot varausta tehdessään. Mikäli asiantuntija ei asiakkaasta johtuvasta syystä pääse suorittamaan varattua ja maksettua palvelua ei asiakas ole velvollinen maksunpalautukseen. Varausta voidaan muuttaa tai peruuttaa 24h ennen varauksen alkua maksuttomasti. Varaamme mahdollisuuden aikataulumuutoksiin työn liikkuvuudesta johtuen.

Varatun ajan peruutus tapahtuu varauksen vahvistussähköpostin ohjeiden mukaan. Peruessasi ajan alle 24h ennen varauksen alkua perimme peruutusmaksun.

Peruutusmaksu on 20€, joka maksetaan peruutuksen yhteydessä nettimaksuna. Mikäli peruutusmaksua ei suoriteta peruutuksen yhteydessä, ei varauksen poistoa suoriteta onnistuneesti.

Arvo- ja lahjakortit ovat pääsääntöisesti voimassa vuoden ostopäivästä. Kampanjatuotteissa voimassaoloajat voivat vaihdella. Löydät kortistasi viimeisen voimassaoloajan päiväyksen, joka tarkoittaa viimeistä mahdollista päivää palvelun vastaanottamiseen. Emme valitettavasti pidennä voimassaoloaikaa ellei lahjakortin käytölle ole ollut selkää estettä. Toivomme, että lahjakortit käytetään aina ajallaan.

Arvo- tai lahjakortille voi ostaa lisäaikaa 2 tai 4 viikkoa. Ostaessasi lisäaikaa tulee muistaa, että lisäaika tehdään aina viimeisestä voimassaolopäivästä laskien 14 tai 30 päivää eteenpäin. Voit ostaa lisäaikaa TÄÄLTÄ.

Huom! Vastaanotamme palvelusetelit siihen tarkoitettuun palveluun, emme voi vastaanottaa esim. liikuntapalveluihin tarkoitettua etua hierontapalveluihin eikä asian suhteen ole poikkeuksia.

Fysioterapiasta ja fysioterapeutin valvonnan alla suoritetuista hoidoista saa KELA-korvausta, jos sinulla on lääkärin hoitolähete. Varaa aika fysioterapiaan täältä.

Tuo mukanasi lääkärin lähete fysioterapiakäynnillesi ja muut KELA-korvaukseen tarvittavat tiedot kerätään hoitokäynnin yhteydessä fysioterapeuttisi ohjeistuksen mukaisesti.

KELA-Korvauksen määrä

Fysioterapia 60min (8€)

Fysioterapia 45min (6€)

Fsyioterapia 30min (4€)

Liikunta- ja kulttuurieduilla voit maksaa treenisalin  sekä valmennuspalvelut. Liikuntapalveluihin käyvät Smartum, Edenred, ePassi.

Hierontapalveluihin käyvät Smartumin hierontaetu, Eazybreakin hyvinvointi / combo ja Epassi hyvinvointi.

Käytössämme on normaali hinnasto sekä alennettu Plus-hinnasto. Arvokortilla saat edullisemman Plus-hinnaston käyttöösi ja täten halvempaa hoitoa. Arvokortti korvaa perinteisen sarjakortin ja käy kaikkiin palveluihimme. Arvo- ja lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä (tarjous- ja kampanjatuotteiden voimassaoloajat ilmoitetaan aina erikseen).

Minimilataus on 120€ ja voit hankkia sinulle sopivan arvokortin helposti täältä.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa