Stressinhallintavalmennus

Asiakaspalautteita: 

”Sain valmennuksesta useita erilaisia työkaluja arjen keskelle, joihin varmasti tulen palaamaan usein. Valmennus sai aikaan monia prosesseja mielessä ja kehossa, joiden työstäminen jatkuu edelleen. Palauttavat rutiinit vapauttavat energiaa ja luovat rytmiä mieleen ja elimistöön.

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen vaati aikaa ja tietoista työskentelyä, joka voi saada aikaan monenlaisia tunteita ja tuntemuksia. Itse olen työntänyt syrjään monia tunteita ja ajatuksia, jotka nyt tuntuvat nousevan pintaan. Jos pitää vaan itsensä kiireisenä, ei ehdi pysähtymään, jolloin pakenee omaa itseään. Hengitys- ja rentoutusharjoitukset maadoittavat kehoa ja mieltä hetkeen ja auttavat rauhoittumaan. Valmennus ohjasi minua ja antoi välineitä, joita nyt opettelen arjessa.”

”Jo pienellä rutiinin muutoksella oli hämmästyttävän suuri positiivinen vaikutus stressaantuneeseen oloon. ” 

Stressinhallintavalmennus

Pidätkö huolta mielen hyvinvoinnista? Suoritatko elämää? Haluatko oppia hallitsemaan stressiä, ja tuntemaan enemmän hyvinvointia tukevia tunteita?

Stressi vaikuttaa merkittävällä tavalla hyvinvointiin, terveyteen ja toimintakykyyn. Se heikentää vastustuskykyä ja pitää elimistön tulehdustilassa. Tavallisimpia oireita ovat mm. Ärtyneisyys, jännittyneisyys, levottomuus, muistiongelmat ja ahdistuneisuus. Pitkittynyt stressi voi aiheuttaa uupumusta ja masennusta.

Stressinhallintavalmennuksessa saat työkaluja, joilla hallitset stressin negatiivia vaikutuksia. Opit tuntemaan itseäsi paremmin ja kirkastamaan omia arvojasi. Valmennuksessa opetetaan itsesi hyväksymistä ja rakastamista, ja löytämään tasapaino päivittäisessä elämässä. Opit tunnistamaan stressin varoitusmerkit ja reagoimaan niihin varhaisessa vaiheessa. Kaikkiin stressitekijöihin ei voi aina vaikuttaa, mutta voit oppia paremman tavan suhtautua niihin.

Valmennus on kokonaisvaltainen valmennus, jossa hoidetaan niin mieltä kuin kehoakin. Valmennukseen voit varata yksittäisiä käyntejä tai hyödyntää edullisempaa hinnastoa ostamalla arvokortin.

Valmennusjakso suunnitellaan aina valmentajan kanssa yksilöllisesti, sinun tarpeesi huomioiden ja se voikin pitää sisällään valmennuksen lisäksi myös stressihierontaa. Hieronnasta voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

TUTUSTUMISKÄYNTI! Edullisempi tutustumiskäynti on oiva tapa päästä alkuun valmennuksen kanssa ja keskustella tulevasta valmennuskokonaisuudesta valmentajan kanssa. Saat ensimmäisen käyntikerran tutustumishintaan 50€ koodilla ”tutustumiskäynti”. Etu on voimassa myös verkkokaupassa.

Valmennus saatavilla toistaiseksi vain suomeksi.

Mikäli jokin valmennuksessa mietityttää sinua, voit olla yhteydessä stressinhallintavalmentajaamme Mariin: [email protected]

Seuraavat vapaat ajat | Stressinhallintavalmennus

Edullisempi stressinhallintavalmennus?

Suosittelemme palvelua 3-5 kerran sarjana. Saat edullisemman hinnan valmennuskäynneistäsi hankkimalla itsellesi arvokortin. 240€ arvokortilla saat kolme valmennuskäyntiä ja 400€ arvokortti kattaa 5 valmennuskäyntiä. Voit hankkia arvokortin suoraan tästä tai ensimmäisen käyntisi yhteydessä.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa