Stressinhallintavalmennus

Pidätkö huolta mielen hyvinvoinnista? Suoritatko elämää? Haluatko oppia hallitsemaan stressiä, ja tuntemaan enemmän hyvinvointia tukevia tunteita?

Stressi vaikuttaa merkittävällä tavalla hyvinvointiin, terveyteen ja toimintakykyyn. Se heikentää vastustuskykyä ja pitää elimistön tulehdustilassa. Tavallisimpia oireita ovat mm. Ärtyneisyys, jännittyneisyys, levottomuus, muistiongelmat ja ahdistuneisuus. Pitkittynyt stressi voi aiheuttaa uupumusta ja masennusta.

Stressinhallintavalmennuksessa saat työkaluja, joilla hallitset stressin negatiivia vaikutuksia. Opit tuntemaan itseäsi paremmin ja kirkastamaan omia arvojasi. Valmennuksessa opetetaan itsesi hyväksymistä ja rakastamista, ja löytämään tasapaino päivittäisessä elämässä. Opit tunnistamaan stressin varoitusmerkit ja reagoimaan niihin varhaisessa vaiheessa. Kaikkiin stressitekijöihin ei voi aina vaikuttaa, mutta voit oppia paremman tavan suhtautua niihin.

Valmennus on kokonaisvaltainen valmennus, jossa hoidetaan niin mieltä kuin kehoakin. Valmennus sisältää 5 tapaamista valmentajan kanssa, joista 1-2 on stressinhoito hierontaa. Hieronnasta voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

Valmennus saatavilla toistaiseksi vain suomeksi.

Seuraavat vapaat ajat | Stressinhallintavalmennus

Edullisempi stressinhallintavalmennus?

Palvelu suositellaan ja myydään aina viiden kerran sarjana, joten toivomme että hankit 400€:n arvokortin joka kattaa viisi käyntikertaa valmennukseen. Voit hankkia arvokortin suoraan tästä tai ensimmäisen käyntisi yhteydessä.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa