Jalkaterapia

Jalkaterapeutti on alaraajojen monipuolisen tutkimisen, kuntouttamisen ja hoitamisen korkeasti koulutettu ammattilainen.

 

Juoksuvalmennus | Juoksuanalyysi | Juoksupaketti

 

Jalkaterapia HUH:lla
Tarjoamme laadukasta alaraajojen tuki- ja liikuntaelimistö vaivojen  kuntouttamiseen ja ennaltaehkäisyyn keskittynyttä jalkaterapiaa. Jalkaterapeutin osaamisalueeseen kuuluu laajasti kaikki alaraajaongelmat:

  • Lantion, polven kuin jalkaterän alueen kivut tai rasitustilat
  • Riippuen vaivasta, kuntoutusohjelmaan voi esimerkiksi kuulua erilaisten harjoitteiden tekoa, hierontaa ja nivelten mobilisaatiota
  • Ennaltaehkäisevä harjoittelu, suorituskyvyn lisääminen
  • Juoksun tai muun liikunnan aloittaminen
  • Jalkineiden erikoisosaaja, apua esim. juoksukenkien valintaan

Asiakaskuntaan kuuluvat laajasti aktiiviurheilijat, lapset, vanhukset sekä kaikki siltä väliltä.

Jalkaterapiakäynti

Jalkaterapeutti tekee kattavien tutkimuksien perusteella havaintoja alaraajojen virheasennoista ja havaintojensa perusteella muodostaa asiakkaan arkeen sopivan hoito- tai kuntoutussuunnitelman. Jalkaterapeutin vastaanotolle voi saapua erilaisten jalkojen vaivojen kanssa tai ennaltaehkäisemään vaivojen syntyä esimerkiksi juoksuharrastuksessa.

Tavoite

Jokainen asiakas on erilainen ja haluamme löytää oikeat tavat auttaa edistämään asiakkaidemme hyvinvointia. Nykypäivän ihmiselle tärkeitä asioita ovat mm. oikeanlainen liikunta, riittävä lepo sekä ravinto. Pyrimmekin auttamaan sinua jokaisella osa-alueella parhaamme mukaan.

Edullisempi jalkaterapia?

Ostamalla yli 120€ arvoisen arvokortin saat plus-hinnaston käyttöösi ja se käy kaikkiin palveluihimme. Esimerkiksi 150€ arvokortilla saat 2 x 60min jalkaterapiakäyntiä.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa