E-urheilu

E-urheilu vaatii urheilijalta useita taitoja – keskittymiskykyä, stressinhallintaa ja motorisia taitoja. Fyysisen kunnon ja hyvinvoinnin merkitys kasvaa huipulla.

 

Valmennus | Hieronta | Fysioterapia | Etkö tiedä mistä aloittaa?

 

Ei vain istumista ja hiiren liikuttelua

E-urheilussa sykkeet voivat nousta jopa 180 lyöntiin minuutissa, joten pelaaminen aiheuttaa fyysistä rasitusta ja nostaa verenpainetta. Pelaamisen aikana voidaan siis todennäköisemmin säilyttää parempi keskittymiskyky sekä stressinhallinta mitä paremmassa fyysisessä kunnossa e-urheilija on. Aerobisen kunnon ylläpitäminen on tärkeämmässä roolissa, kuin lihasvoima. Hyvä fyysinen kunto mahdollistaa motoristen taitojen, keskittymiskyvyn ja stressinhallinan kehittymistä pitkällä aikavälillä.

Ergonomia ja kehittyminen

E-urheilussa pelit kestävät usein pitkiä aikoja, joiden välissä ei ehdi nousta jaloittelemaan eli hyvä ergonomia on tärkeää. Mieti, että koet esimerkiksi kipua alaselässä tai ranteessa suorituksen aikana, jolloin kipu luo ärsykkeitä aivoillesi ja keskittyminen saattaa häiriintyä sekä madaltaa suoritustasoasi. Hyvä ergonomia mahdollistaa pidempään pelaamisen ja täten kehittymisen e-urheilijana tehokkaammin. Myös mahdolliset rasitusperäisten vaivojen riskit vähenevät, jos ergonomia sekä fyysinen kunto on tarvittavalla tasolla.

Reaktionopeus ja stressi

Pitkäkestoinen stressi voi aiheuttaa erilaisia oireita, kuten mm. ärtyneisyys, keskittymisvaikeus tai univaikeudet, jotka ovat suorituksen aikana selkeitä häiritseviä tekijöitä. Hyvä fyysinen kunto auttaa e-urheilijaa stressinhallinnassa ja keskittymisessä, jolloin silmä-käsi koordinaatio ja reaktionopeus on todennäköisemmin optimaalisella tasolla. Univaikeudet vaikuttavat suoraan keskittymiskykyyn ja voi altistaa erilaisille urheiluvammoille.

Miten voimme auttaa e-urheilijaa?

E-urheilijana otamme huomioon lajitaustasi ja tavoitteesi urheilijana, jolloin voimme edistää juuri sinun tavoitteitasi toivotulla tavalla.

  • Hoidata vaivaa tai vammaa
  • Kehitä fyysistä kuntoa
  • Paranna ergonomiaa fysioterapeutin avulla
  • Parempaa ravintoa

Teemme yhteistyötä monien urheilijoiden kanssa, joten ota rohkeasti yhteyttä tai varaa aika!

Edullisempi plus-hinnasto?

Ostamalla yli 120€ arvoisen arvokortin saat plus-hinnaston käyttöösi ja se käy kaikkiin palveluihimme. Esimerkiksi 150€ arvokortilla saat 3 x 60min hierontakäyntiä.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa