HUH-Valmennus

HUH-Valmennus on henkilökohtaista valmennusta, joka pyrkii auttamaan sinua saavuttamaan paremman hyvinvoinnin tason lähtötasostasi riippumatta. Valmennus mahdollistaa eri ammattikuntien osaajat tarpeen mukaan. Valmennusjakson pituus riippuu omasta tavoitteestasi. Voimme hioa suoritustekniikkaa muutaman tunnin tai edistää kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta pitkällä aikavälillä – tai mitä tahansa tältä väliltä.

 

Valmennus

HUH-valmennus on henkilökohtaista valmennusta, jonka tavoitteena on auttaa sinua voimaan paremmin ja saavuttamaan tavoitteesi lähtötasostasi riippumatta. Valmennus mahdollistaa eri ammattikuntien osaajat tarpeen mukaan, jotka tukevat tavoitteisiisi pääsyä yhdessä. Valmennusjakson pituus ja sisältö riippuu omasta tavoitteestasi ja se voi pitää sisällään treeniä, kehoanalyysin, ravintovalmennusta tai vaikka fysioterapiaa. Ammattilaisemme räätälöivät paketin sinulle henkilökohtaisesti ja valmentajiemme kanssa voit hioa suoritustekniikkaa muutaman tunnin tai edistää kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta pitkällä aikavälillä – sinä valitset, me toteutamme. Valmennus tapahtuu HUH Kampin toiminnallisella salilla, jossa on treenaamassa maksimissaan 3 henkilöä kerrallaan. Valmennuksemme voivat pitää sisällään:

 

Parivalmennus

Haluatko yksilöllistä valmennusta, mutta kaipaat myös kaveria rinnalle treenaamaan? Tule treenaamaan valmentajan kanssa kaverin, puolison tai vaikka perheenjäsenen kanssa. Valmentaja suunnittelee treenit teidän tarpeitanne vastaavaksi kokonaisuudeksi ja ensisijaisesti parin kanssa tehdään tunnin aikana sama treeni. Huomioithan siis, että tavoitteet tai kuntotaso parin kanssa ei voi olla aivan vastakkaisia, jotta valmennus palvelee tavoitteitanne ja hyvinvointianne. Pieni kuntotasoero ei kuitenkaan harjoittelua haittaa, sillä valmentajamme ovat ammattilaisia, jotka pystyvät räätälöimään treenin sisällön molempien kuntotasoa palvelevaksi kokonaisuudeksi. Treenit toteutetaan toiveidenne mukaisesti viikottain, kuukausittain tai jollakin muulla aikavälillä. Tervetuloa kaverin kanssa!

 

Treeni

Valmennusjakson treenit suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti juuri sinun tavoitteitasi tukemaan. Treenit voivat olla esimerkiksi tekniikan hiomista, liikuntaan totuttelua, vanhan vamman tai vaivan kuntoutusta, korkean intensiteetin treeniä, lihaskuntoharjoittelua, liikkuvuusharjoittelua tai kaiken tämän yhdistelyä. Valmentajamme suunnittelevat valmennusjaksosi aina yhdessä kanssasi keskustellen ja yhteisenä tavoitteenamme on asiakkaan terveyden, hyvinvoinnin, suorituskyvyn ja onnellisuuden edistäminen. Valmennusjakson aikana voit treenata yhden valmentajan kanssa tai tarvittaessa tavata useampaakin valmentajaa, jotta jokaisen ammattilaisemme vahvin osaaminen voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

 

Ravintovalmennus

Voit käyttää HUH-valmennuspaketin valmennuskertoja myös ravintovalmennukseen. Ravintovalmennus alkaa tyypillisesti ravintopäiväkirjan pitämisellä ja sen analysoimille ammattilaisemme kanssa. Tämän jälkeen ravintovalmennuskokonaisuus suunnitellaan sinun tavoitettasi vastaavaksi kokonaisuudeksi ja voit keskittyä täysin ravintoon tai pitää ravintovalmennuksen yhtenä osana valmennuspakettiasi.

 

Kehoanalyysi

Kehoanalyysi pitää sisällään hyvinvointisi sekä fyysisen kuntosi testipatteriston. Analyysissä perehdytään arkeesi, palautumiseesi ja aktiivisuuteesi First Beat mittauksen avulla, lisäksi valmentajamme tekee sinulle lihaskunto- sekä liikkuvuustestit ja ravintovalmentajamme analysoi ruokapäiväkirjasi ja antaa vinkit kohti entistä terveellisempää syömistä. Kehoanalyysin tulokset käydään läpi yhdessä valmentajan kanssa ja analyysi rakentaa hyvän pohjan valmennusjakson aloittamiselle ja tavoitteiden suunnittelemiselle. Kehoanalyysiä suositellaan jokaiselle pidemmän valmennusjakson aloittavalle, jotta asiantuntijamme saavat selkeän ja kokonaisvaltaisen käsityksen lähtötasosta. Kehoanalyysin avulla pystymme suosittelemaan oikeaa valmentajaa ja suunnittelemaan sopivan valmennuskokonaisuuden juuri sinulle. Kehoanalyysi voidaan suorittaa myös valmennuksen eri vaiheissa.

 

Pienryhmävalmennus

Kampin toiminnallisella salilla on mahdollista järjestää valmennusta myös pienryhmälle, maksimiosallistujamäärä on 8 henkilöä ja pienryhmätreeni voi olla kertaluontoinen tai vaikka viikoittainen. Valmentajamme suunnittelevat treenien sisällön ryhmäsi toiveiden mukaisesti ja pidempikestoiseen pienryhmävalmennukseen voidaan lisätä myös lähtö- ja lopputasotestit. Kysy lisää ja varaa kokeilutunti omalle porukallesi: leena@huh.fi

 

Valmentajamme

HUH-valmentajamme ovat oman alansa ammattilaisia ja heitä kaikkia yhdistää halu auttaa asiakkaitamme voimaan paremmin. Jokaisella valmentajallamme on omat erikoisosaamis-alueensa ja valmentaja määräytyykin paketeissamme sinun tavoitteesi mukaan. Haluatko edistää yleistä hyvinvointia tai pudottaa painoa? Kehittää rinnallevedon tai tempauksen tekniikkaa? Kuntouttaa vanhaa vaivaa tai vammaa vielä paremmaksi? Aloittaa juoksuharrastuksen tai saavuttaa tavoitteesi triathlonin parissa? Saada apua kiputiloihin ja voida arjessa paremmin? Meiltä löytyy ammattilaiset kaikkiin tavoitteisiin ja valmennus-suhteesi aikana voit tavata myös useampaa valmentajaa, eri aiheiden tiimoilta.

Kiinnostuitko valmennuksesta?

Tee testi alla ja selvitä voisiko valmennuksesta olla hyötyä sinulle.

Mikäli kiinnostuit HUH-Valmennuksesta, ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva tapa edistää omaa hyvinvointiasi.

 

Lisätietoa – HUH-Valmennus

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi valmennukseen liittyen. Voit myös käyttää alla olevaa lomaketta jättääksesi yhteydenottopyynnön. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Tee alustava testi

Valmentajat

Alla voit tutustua tarkemmin henkilökohtaisiin valmentajiimme. Yhteydottopyyntöä jättäessäsi, voit mainita valmentajan kenen kanssa haluaisit mahdollisesti edetä kohti tavoitteitasi niin ohjaamme viestisi samantien oikeaan osoitteeseen.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa