Valmennuskonsultaatio

Valmennuskonsultaatio

Tervetuloa valmennuskonsultaatioon, jonka tarkoituksena on keskustella tämänhetkisestä tilanteestasi ja kartoittaa sinulle sopiva kokonaisuus hyvinvointiasi ja tavoitteitasi ajatellen

Seuraavat vapaat ajat

Tee testi alla ja selvitä voisiko valmennuksesta olla hyötyä sinulle.

Milloin valmennuskonsultaatio?

Konsultaatio on suunnattu ensisijaisesti suurempaa elämäntapamuutosta tukemaan tai tilanteeseen, jolloin et oikein enää itsekään tiedä mihin suuntaan tulisi edetä. Valmennuskonsultaatioon hakeutumisen voi olla esimerkiksi.

  • Aloittaa tehokas liikkuminen
  • Oikeanlainen treeniohjelma
  • Jatkuva väsymys
  • Painon nousu
  • Erilaiset kiputilat
  • Halu kehittää fyysistä kuntoa, terveyttä tai hyvinvointia

Ota yhteyttä

Hyvinvoinnin asiantuntijamme haluavat kuulla laajasti taustastasi, elämäntilanteestasi, terveydentilastasi, oireistasi sekä tavoitteistasi. Tarkoitus on rauhassa käydä läpi sinun tilannettasi ja miettiä yhdessä, mitkä ovat sinun resurssisi sekä miten yhdessä ammattilaistemme kanssa pääsisit tavoitteisiisi.

Valmennuksen voi aloittaa myös ilman konsultaatiota ja toivommekin, että olet yhteydessä meihin ja päätetään yhdessä miten kannattaisi lähteä edistämään tavoitteitasi yhdessä. [email protected]

Tee alustava testi

Lisätietoa – HUH-Valmennus

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi valmennukseen liittyen. Voit myös käyttää alla olevaa lomaketta jättääksesi yhteydenottopyynnön. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT (arkisin klo 09-16)

[email protected]

PERUUTA VARAUS

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa