Pinjan aamutreenit 11.8.-24.11.2022

Tule liikkumaan yhdessä porukalla torstaisin klo 7.30-8.15 ja antamaan kyytiä pimeneville syysaamuille! Aamutreeneistä saat energisen aloituksen päivään ja vahvistat kehoasi sekä piristät mieltäsi toiminnallisen harjoittelun avulla. 

Torstain aamutreeneissä liikutaan monipuolisesti koko kehoa harjoittaen ja haastaen. Teemana on toiminnallinen harjoittelu eli näissä treeneissä pääset hikoilemaan ja nostamaan sykettäsi sekä kehittämään voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja kehonhallintaa. Toiminnallinen treeni herättää niin kropan kuin mielenkin, joten tartu tilaisuuteen ja valitse torstaiaamuihisi energinen aloitus! 

Kurssille ovat tervetulleita kaikki kuntotasosta riippumatta – olit sitten kokeneempi liikkuja tai vasta liikunnan aloittanut, on kaikille tarjolla sopivasti haastetta. Pienryhmän ansiosta jokainen treenaaja saa yksilöllistä ohjausta ja liikkua saa oman kunnon ja fiiliksen mukaan. Tärkeintä on hikoilla ja pitää hauskaa! Aamutreenit ohjaa fysioterapeutti ja HUH-valmentaja Pinja Myllykoski. 

Ajankohta: Torstaisin klo 7:30-8:15 (11.8.-24.11.2022)

Hinta: 195€ (16 kertaa)

Ohjaaja: Pinja Myllykoski

Paikka: HUH Kamppi

Kysy lisää: Tästä

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa