Pinja Myllykoski

Fysioterapeutti, HUH-valmentaja

Instagram: @ftpinjamyllykoski

🇫🇮 🇬🇧

Olen urheiluun erikoistuva fysioterapeutti ja valmennan HUH:lla myös pienryhmiä ja yksilöasiakkaita. Lisäksi toimin fysioterapeuttina ja fysiikkavalmentajana PKKU:n naisten ja B-tyttöjen joukkueissa. Urheilu on kuulunut aina isona osana elämääni ja siksi fysioterapeutin ammatti oli minulle selkeä valinta. Tavoitteeni niin fysioterapeuttina kuin valmentajana on auttaa sinua voimaan paremmin. Oli kyseessä sitten urheiluvamma, pitkittynyt kiputila tai arkea haittaava toimintakyvyn rajoite, pyrin auttamaan sinua kokonaisvaltaisesti ja oireen hoitamisen sijaan löytämään syyn kivulle tai vammalle. Suosin työssäni pääosin aktiivista fysioterapiaa, jotta kuntoutuksella on pitkäkestoisia vaikutuksia hyvinvointiisi – niin urheilussa kuin arjessakin.

Kouluttaudun tällä hetkellä urheilufysioterapeutiksi ja syvennän osaamistani myös muilla tuki- ja liikuntaelinfysioterapian lisäkoulutuksilla. Urheilufysioterapia kiinnostaa minua oman urheilutaustani vuoksi. Minulta löytyy pitkä jalkapallotausta niin pelaajana kuin valmentajana, ja nykyään vietän vapaa-aikaani golfin ja padelin parissa. Näiden lisäksi olen harrastanut kaikkea taitoluistelusta ratsastukseen ja ryhmäliikunnasta lumilautailuun. Monipuolisen urheilutaustani ansiosta osaan löytää juuri sinulle ja sinun lajiisi sopivat kuntoutusmenetelmät ja haluan jatkuvasti oppia lisää myös minulle vieraammista lajeista. Teen mielelläni yhteistyötä valmentajasi ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, jotta pystyn fysioterapeuttina auttamaan sinua mahdollisimman kokonaisvaltaisesti, ja kuntoutus voidaan rakentaa osaksi harjoitteluasi.

Varaa minulle aika, jos sinulla on uusi vamma tai pidempään jatkunut kiputila, haluat parantaa suorituskykyäsi ja ehkäistä loukkaantumisia tai kehittää liikunnallisia ominaisuuksiasi. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat, arkiliikkujista aktiiviurheilijoihin. Varaathan ensikäynnille 60 minuutin ajan, jotta meillä on riittävästi aikaa selvittää oireidesi syy ja suunnitella yhteinen kuntoutusprosessi tavoitteidesi perusteella.

Lisäkoulutukset:

  • Polvivamman ja leikkauksen jälkeinen fysioterapia / Movement Physio
  • Urheilijan polvi-nilkka-jalkaterä / SUFT
  • Urheilijan kuormitusfysiologia ja paranemisprosessit / SUFT
  • Urheilufysioterapian peruskurssi / SUFT
  • Olkapään tuki- ja liikuntaelinvaivojen kliininen tutkiminen ja kuntoutus / Xamk

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa