Kiertoharjoittelu 7.2.-9.5.2023

Tervetuloa hikoilemaan ja kehittämään lihaskuntoasi uuden kiertoharjoittelutreenin avulla!
Kiertoharjoittelu on intensiivinen lihaskuntoharjoitus, jossa kierretään eri pisteillä tekemässä kestävyyttä ja voimaa kehittäviä harjoitteita aikaa vastaan. Tässä treenissä syke nousee ja hiki virtaa!

Treeni alkaa alkulämmittelyllä, jonka tarkoitus on lämmittää ja herättää keho treeniä varten. Alkulämmittelyn jälkeen vuorossa on itse kiertoharjoitus, joka on jokaisella kerralla erilainen. Kiertoharjoittelussa hyödynnetään HUH Kampin toiminnallisen salin monipuolista välineistöä. Osa harjoitteista tehdään kehonpainolla ja osassa käytetään painoja, cardio-laitteita ja muita välineitä. Treeni päättyy loppuverryttelyyn, jonka aikana palautetaan keho suorituksesta.

Tästä treenistä ei vauhtia puutu! Oman vauhdin päättää kuitenkin jokainen treenaaja itse, sillä jokaisella pisteellä tehdään liikkeet omaan tahtiin aikaa vastaa. Voit siis osallistua mukaan kuntotasosta riippumatta. Tärkeintä on hikoilla, haastaa itseään ja pitää hauskaa liikunnan parissa! Kiertoharjoittelun ohjaa fysioterapeutti ja HUH-valmentaja Pinja Myllykoski, ja ryhmään mahtuu mukaan 10 osallistujaa.

Ajankohta: Tiistaisin klo 18.00-19.00, 7.2.-9.5.2023

Hinta: 200€ (14 kertaa)

Ohjaaja: Pinja Myllykoski

Paikka: HUH Kamppi

Osallistujamäärä: 10 (vähintään 5)

Kysy lisää: [email protected]

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT (arkisin klo 09-16)

[email protected]

PERUUTA VARAUS

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa