Jalkojen tehohoito

Uusi tavoitteellinen palvelumme on tarkoitettu jalkojen palautumiseen harjoittelusta, pitkästä istumisesta tai seisomisesta. Alaraajat ovat tärkein liikkumisvälineemme josta johtuen ne kuormittuvat usein eniten päivän aikana, ei välttämättä suuresta askelmäärästä johtuen, vaan usein myös liikkumattomuudesta. Suuri osa kuormituksesta johtuu nykypäivän staattisista elämäntavoista johon elimistömme ei ole tottunut. Painotamme aktiivisuuden tärkeyttä osana jalkojen terveyttä – noin 10 000 askelta päivässä on hyvä askelmäärä.

 

Hyödyt

Palvelu on luotu tehokasta jalkojen palautumista varten. Esimerkiksi kovan harjoittelun jälkeen suoritettu tehokas jalkojen käsittely auttaa edistämään palautumista ja vähentämään DOMS-reaktiosta (delayed onset muscle soreness) aiheutuvaa lihaskipua. Tutkimuksien mukaan hieronnalla on positiivista vaikutusta kivunlievitykseen, lihasjännitykseen ja turvotukseen.

 

Mitä

Hoito sisältää alkukartoituksen, manuaalisen terapian alaraajoihin sekä 15-30 minuutin Recovery Pump– palautushousuhoidon. Hoidon jälkeen on mahdollista suorittaa omatoimista venyttelyä tai liikkuvuusharjoittelua treenisalilla ilman lisämaksua.

 

Tavoite

Haluamme tarjota kaikille ammattiurheilijoiden mahdollisuudet palautua. Palautuminen on erityisen tärkeää, koska keho kuormittuu kovasta harjoittelusta, staattisuudesta sekä näiden kahden kombinaatiosta. Ihmisen aktiivisuus ei usein enää tarkoita pitkiä kävelyretkiä ja ns. hyötyliikuntaa, vaan usein kovalla intesiteetillä suoritettua voima- tai kestävyysharjoittelua, jolloin keho usein joutuu päivän aikana äärimmäisestä staattisuudesta äärimmäiseen rasitukseen. Tavoite  on auttaa kehoa palautumaan rasituksesta alaraajojen hoidon avulla.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa