Jalkojen tehohoito

Tavoitteellinen palvelumme on tarkoitettu jalkojen palautumiseen harjoittelusta, pitkästä istumisesta tai seisomisesta. Alaraajat ovat tärkein liikkumisvälineemme josta johtuen ne kuormittuvat usein eniten päivän aikana, ei välttämättä suuresta askelmäärästä johtuen, vaan usein myös liikkumattomuudesta.

Seuraavat vapaat ajat | Jalkojen tehohoito

Edullisempi jalkojen tehohoito?

Ostamalla yli 110€ arvoisen arvokortin saat plus-hinnaston käyttöösi ja se käy kaikkiin palveluihimme. Esimerkiksi 160€ arvokortilla saat 2 x tehohoitoa jaloillesi.

Hierontahoidon hyödyt

Palvelu on luotu tehokasta jalkojen palautumista varten. Esimerkiksi kovan harjoittelun jälkeen suoritettu tehokas jalkojen käsittely auttaa edistämään palautumista ja vähentämään DOMS-reaktiosta (delayed onset muscle soreness) aiheutuvaa lihaskipua. Tutkimuksien mukaan hieronnalla on positiivista vaikutusta kivunlievitykseen, lihasjännitykseen ja turvotukseen.

Jalkojen tehohoidon tavoite

Palautuminen on erityisen tärkeää, koska keho kuormittuu kovasta harjoittelusta, staattisuudesta sekä näiden kahden kombinaatiosta. Ihmisen aktiivisuus ei usein enää tarkoita pitkiä kävelyretkiä ja ns. hyötyliikuntaa, vaan usein kovalla intesiteetillä suoritettua voima- tai kestävyysharjoittelua, jolloin keho usein joutuu päivän aikana äärimmäisestä staattisuudesta äärimmäiseen rasitukseen. Tavoite  on auttaa kehoa palautumaan rasituksesta alaraajojen hoidon avulla.

Mikä on jalkojen tehohoito?

Hoito sisältää alkukartoituksen, manuaalisen terapian alaraajoihin sekä 15-30 minuutin Recovery Pump– palautushousuhoidon. Hoidon jälkeen on mahdollista suorittaa omatoimista venyttelyä tai liikkuvuusharjoittelua treenisalilla ilman lisämaksua.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa