HUH Faija treenit 18.4.-6.6.2024

Torstaisin klo 12:15-13:15

 

HUH Faija-kurssi on kaikille isähahmoille, jotka haluavat tulla treenaamaan hyvällä porukalla ammattivalmentajan johdolla yhdessä toisten isien ja lastensa kanssa. Eli ei muuta, kuin vauvat / taaperot messiin ja treenille!

HUH Faija -kurssilla treenataan monipuolisesti oikeaoppiset tekniikat sekä osallistujien tarpeet huomioiden ja tutuksi tulevat niin kehonpainolla, levytangoilla, käsipainoilla ja kahvakuulilla tehtävät liikkeet, kuin myös treeniä ja palautumista tukevat liikkuvuusharjoitteetkin. HUOM! Et siis tarvitse aiempaa kokemusta vastaavanlaisista treeneistä osallistuaksesi kurssille eikä lähtötasollasi ole väliä.

Treenit painottuvat koko kehoa tasapuolisesti kuormittavaan toiminnalliseen voimaharjoitteluun. Kurssin aikana käydään läpi perusvoimaliikkeistä maastaveto, takakyykky, penkkipunnerrus ja leuanveto sekä näitä liikkeitä tukevat apuliikkeet. Pienryhmässä saat valmentajalta henkilökohtaista tekniikkaopetusta sekä omalle tasollesi sopivat liikevariaatiot ja sarjapainot.

Kurssin ohjaa toiminnallisen harjoittelun valmentajaksi, urheiluhierojaksi sekä äitiysliikuntavalmentajaksikin kouluttautunut valmentajamme Heidi Greus. Valmentajana Heidin tavoitteena on tuoda valmennettavistaan esiin heidän sisäinen potentiaalinsa haastaen heitä menemään sopivassa suhteessa epämukavuusalueelle, mutta kuitenkin samalla kunnioittaen omaa kehoaan sekä päivän kuntoaan. Pääasia ei ole suoriutua jokaisesta treenistä huippuhyvin, vaan tulla avoimin mielin mukaan ja tehdä sen hetkisen kunnon mukaan parhaansa.

Treenissä keskitytään isien laadukkaaseen harjoitteluun, vauvat eivät siis ole osana treeniä, mutta ovat tervetulleita mukaan tunnille.

Maksimiosallistujamäärä kurssille on 10 henkilöä ja minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on kuusi henkilöä.

HUOM! Kurssille on mahdollista osallistua myös kesken kurssin. Jokainen tunti on ohjelmoitu siten, että osallistuminen aiemmille tunneille ei ole välttämätöntä.

Ajankohta: Torstaisin klo 12:15-13:15, 18.4.-6.6

Hinta: 160€ (8 kertaa)

Ohjaaja: Heidi Greus

Paikka: HUH Kamppi

Osallistujamäärä: 8 (vähintään 5)

Kysy lisää: Tästä

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa