Heidi Greus

Urheiluhieroja

Olen 33-vuotias energinen ja sosiaalinen hyvinvointialan moniosaaja. Työviikkoni koostuu urheiluhierojan töiden lisäksi toiminnallisen harjoittelun PT:n töistä, sosiaalisen median sisällöntuotannosta hyvinvointialan yrityksille sekä kuntosalien markkinointi- ja asiakaspalvelutehtävistä.

Hierojan opinnot suoritin Vuokatin Urheiluopistossa, josta valmistuin stipendin kera keväällä 2019. Siitä asti olen toiminut hierojana muiden töiden ja opiskelujen ohella. Personal Traineriksi valmistuin Spartan Academyn toiminnallisen harjoittelun koulutuksesta toukokuussa 2021.

Olen intohimoisesti kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Pyrin työssäni katsomaan ja kuuntelemaan asiakkaitani ja heidän tarpeitaan aina mahdollisimman laajasti kokonaisuutena.

Nautin siitä, että voin omalla työpanoksellani auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Haluan aina joka tilanteessa jakaa omaa osaamistani ja tietotaitoani eteenpäin, jotta asiakkaani pystyvät paremmin pitämään itse huolta omasta terveydestään, liikuntakyvystään ja jaksamisestaan. Olet lämpimästi tervetullut hierontaani tai valmennukseeni milloin vain!

Mottoni lähes kaikkeen tekemiseen elämässä on : ”Kunhan tulee hiki, hymy ja hemmetin hyvä fiilis, niin muuta ei sitten tarvitakaan!”

TOIMIPISTE

HUH Hermanni
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa