HUH Kesätreenit

25.6.-30.7.2024

Tiistaisin klo 17-18.00

 

Tervetuloa treenaamaan ja oppimaan uutta Lastenlehdon puistoon tiistai-iltaisin!

HUH Kesätreeneissä ei pelkästään jumpata raikkaassa ulkoilmassa ja hyvässä seurassa, vaan otetaan lisäksi haltuun tuloksia tuova toiminnallinen harjoittelu ammattivalmentajien johdolla. Puolet treenikerroista ohjaa toiminnallisen harjoittelun sekä äitysliikunnan koulutettu valmentaja Heidi Greus ja puolet fysioterapeutti ja fysiikkavalmentaja Pinja Myllykoski.

Treeneissä keskitytään kehonpainolla, kuminauhoilla ja kahvakuulilla tehtävään lihaskuntoharjoitteluun ja treenit aloitetaan aina liikkuvuutta kehittävällä alkulämmittelyllä. Kuuden viikon aikana vahvistat samalla voimatasojasi ja tekniikkaasi, mutta opit myös uutta. HUH Kesätreenien päätavoite on kuitenkin ensisijaisesti luoda hyvää oloa niin keholle, kuin mielellekin ja varmistaa, että hyvä treenifiilis säilyy yllä läpi kesän.

Nämä kesätreenit sopivat kaikentasoisille liikkujille ja liikkeet voidaan skaalata jokaisen tasoon sopivaksi, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Ajankohta: Tiistaisin klo 17-18

Hinta: 99€ (6 kertaa)

Valmentajat: Heidi Greus ja Pinja Myllykoski

Paikka: Lastenlehdon puisto, Kamppi Helsinki
HUOM! Kokoontuminen aina ennen treenin alkua HUH Helsingin tiloissa Eerikinkatu 28 (jossa myös pukuhuoneet ja suihkutilat).

Osallistujamäärä: 15 (vähintään 6)

Kysy lisää: [email protected] / [email protected]

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa