Liikunta synnytyksen jälkeen

HUH Mama treenit

HUH Mama on synnyttäneiden ja raskaana olevien äitien pienryhmä, jossa harjoitellaan turvallisesti kouluttautuneen ammattilaisen valmennuksessa. Treenit ovat koko kehoa kuormittavia ja monipuolisia. Treeneissä on huomioitu raskauden aikaiset ja synnytyksestä palautuvan äidin muutokset kehossa.

HUH Mama tunnit sopivat äideille, jotka haluavat palata treenaamaan synnytyksen jälkeen (noin 2-12kk), vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti ja järkevästi sekä saada hien pintaan. Raskaana olevat pääsevät myös treenaamaan turvallisesti, mutta tehokkaasti ylläpitäen (tai jopa kehittäen) kuntoa. Tunneilla opetetaan lantionpohjan ja keskivartalon aktivointi sekä huomioidaan niiden palautuminen. Tunneille vauvat ovat tervetulleita.

Tunneille osallistuvilla suositellaan äitiys- ja lantiopohjan fysioterapeutin käyntiä ennen aloitusta. Jos pohdit, onko juuri sinun hyvä osallistua tai kaipaat lisä infoa, voit lähettää sähköpostia annukka.page@gmail.com

Ryhmässä maksimissaan 8 osallistujaa ja minimissään 4 osallistujaa. Kurssit jaettu kahteen osaan, joten halutessasi osallistua koko kurssin ajalle, varaa molemmat kurssit.

Aika: Tiistaisin klo 9:00-10:00 ja 10:15-11:15 (7.9.-12.10.2021 & 19.10.-23.11.2021)
Kurssin ohjaaja: Annukka Page, Äitiysfysioterapeutti, liikuntaneuvoja, koulutuettu Personal Trainer & CrossFit Level-1 valmentaja sekä yhden lapsen äiti.
Hinta: 130€ (6 kertaa)

Saat lisätietoa lähempänä kurssin alkua, muista maksaa kurssi varauksen yhteydessä.
Kysy lisää:
info@huh.fi

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa