Fysioterapeutti Tytti Lyytikäinen

Tytti Lyytikäinen

Fysioterapeutti / Urheiluhieroja

🇫🇮 🇬🇧

Hyvinvointi merkitsee minulle aktiivisuuden ja levon välistä tasapainoa, mielen ja kehon yhteyttä sekä elämäniloa. Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Asiantuntijana haluan auttaa sinua tuki-ja liikuntaelimistön haasteiden ratkaisemisessa, kivun hoidossa, palautumisessa sekä liikkeen ilon löytämisessä. Oma mielenkiinnon kohteeni on selän välilevyperäiset ongelmat, joiden hoidossa olen kokenut hyötyä Mekaaninen Diagnosointi ja Terapia (MDT) -koulutuksestani. Olen myös erityisen kiinnostunut unen merkityksestä hyvinvoinnille, ja minulta löytyykin pitkä tausta unihygienian ja nukkumisergonomian saralta. Nykyelämän vaatimukset asettavat meille monia psyykkisiä kuormitustekijöitä, minkä vuoksi uskon, että työssä jaksaminen, palautuminen ja stressinhallinta tulevat olemaan jatkossa yhä tärkeämpi osa terveyden edistämistä.

Ihmisenä olen helposti lähestyttävä ja avoin persoona, jolle sosiaaliset suhteet ja vuorovaikutus ovat elämän suola! Suhtaudun elämään pilke silmäkulmassa ja ystävien kesken olen tunnettu puujalkavitseistäni (ei laatutakuuta). Vapaa-ajalla minut voi löytää lenkkipolulta, kuntosalilta, ystävien seurasta rentoutumasta tai kahvilan ikkunapaikalta teekuppi kädessä maailmaa ihmettelemästä.

Luokseni ovat tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat apua oman toimintakyvyn edistämiseen, palautumiseen tai kenties vain pientä rentoutushetkeä hektisen arjen keskellä! Etsitään yhdessä sinulle sopivat tavat huolehtia kehosi hyvinvoinnista.

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa