Fysioterapeutti Tytti Lyytikäinen

Tytti Lyytikäinen

Fysioterapeutti / Urheiluhieroja

🇫🇮 🇬🇧

Hyvinvointi merkitsee minulle aktiivisuuden ja levon välistä tasapainoa, mielekästä arkea sekä elämäniloa. Uskon, että sosiaaliset suhteet, hyvä fyysinen kunto, riittävä palautuminen sekä mielen ja kehon yhteys ovat avainasemassa terveyden edistämisessä.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Asiantuntijana haluan auttaa sinua tuki-ja liikuntaelimistön haasteiden ratkaisemisessa, kivun hoidossa, palautumisessa sekä liikkeen ilon löytämisessä. Oma mielenkiinnon kohteeni fysioterapian saralla on selkäkipu, ja erityisesti selän välilevyperäiset ongelmat, joiden hoidossa olen kokenut hyötyä Mekaaninen Diagnosointi ja Terapia (MDT) -koulutuksestani. Olen myös mielelläni tukemassa harjoittelun aloittamisessa, kivun tai muiden kehollisten haasteiden kanssa harjoittelussa tai esimerkiksi pidemmän tauon jälkeen liikunnan pariin palaamisessa. Yhdessä voimme katsoa juuri sinulle sopivia harjoitteita ja varmistaa turvalliset suoritustekniikat.

Ihmisenä olen helposti lähestyttävä ja avoin persoona, jolle ihmiset ja sosiaalinen vuorovaikutus ovat elämän suola! Suhtaudun elämään pilke silmäkulmassa, ja ystävien kesken olen tunnettu puujalkavitseistäni (ei laatutakuuta). Vapaa-aikaani vietän lenkkipoluilla, kuntosalilla, biitsikentällä sekä läheisten ja ystävieni seurassa rentoutuen.

Luokseni ovat tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat apua oman toimintakyvyn edistämiseen, kivun hoitoon tai kenties vain pientä rentoutushetkeä hektisen arjen keskellä! Etsitään yhdessä sinulle sopivat tavat huolehtia kehosi hyvinvoinnista. 

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa