Fysioterapeutti Suvi Pajunen

Suvi Pajunen

Fysioterapeutti / Urheilufysioterapeutti (sert.)

🇫🇮 🇬🇧

Olen sertifioitu urheilufysioterapeutti ja toimin useiden eri lajien urheilijoiden sekä heidän valmentajiensa kanssa yhteistyössä. Työni tavoitteena on vähentää urheiluvammojen syntyä sekä toimia ohjaajana vammojen kuntoutuksessa, aina vamman akuuttivaiheesta kilpailuun- tai peliinpaluu vaiheeseen saakka.

Urheilijan menestyksekäs harjoittelu perustuu laadukkaaseen päivittäisvalmentautumiseen, jossa urheilufysioterapeutti toimii valmentajan tukena, osana moniammatillista yhteistyötä. Laadukkaassa päivittäisvalmentautumisessa esimerkiksi vammojen ennaltaehkäisyn kannalta tärkeät tukiharjoitteet on sijoitettuna urheilijan normaalin harjoittelun yhteyteen. Teen työssäni tiivistä lääkäriyhteistyötä sekä käytän tarvittaessa fysiologien osaamista harjoittelun suunnittelussa.

Vastaanottotyön lisäksi toimin Suomen hiihtomaajoukkueen fysioterapeuttina sekä olen mukana useissa urheilufysioterapiaan liittyvissä projekteissa aktiivisesti. Päivitän omaa osaamistani vuosittain ja perehdyn säännöllisesti julkaistuihin tutkimuksiin, jotta työtapani sekä menetelmäni olisivat ajantasaisia ja kansainvälisestikin kilpailukykyisiä.

Minulle voivat varata ajan niin aktiiviliikkujat kuin huippuvaiheessa olevat urheilijatkin. Autan sinua mielelläni, mikäli sinulla on ongelmia tai haasteita tuki- ja liikuntaelinvaivoihin liittyen tai kaipaat tukea päivittäisharjoitteluun valmentajasi kanssa.

Voit saapua vastaanotolle lääkärin lähetteellä tai ilman. Varaathan ensimmäiselle käynnille mielellään 60 minuutin ajan, jotta meillä on riittävästi aikaa kartoittaa tilannettasi ja aloittaa kuntoutus- tai harjoitteluprosessi.

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa