Mikko Laitinen

Fysioterapeutti, Urheiluhieroja, Valmentaja

🇫🇮 🇬🇧

Intohimoinen liikkuja ja kehonhallinnan taituriksikin voi kutsua.

Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja olen työskennellyt useammassa liikuntaan ja urheiluun keskittyneessä yrityksessä. Tämän lisäksi olen aktiivisesti tehnyt valmennustyötä, niinkin pitkälle asti, että olen ollut mukana perustamassa kahta Street Workout kuntosalia. Vapaa-aikani kuluukin pitkälti lajin parissa ja tykkään liikkua hyvin monipuolisesti, erityisesti kiipeily, pyöräily ja kamppailulajit ovat lähellä sydäntä.

Näen, että ihminen kaipaa välillä myös rentoutusta ja tasapainoa liikunnan ohelle. Kehonhuoltoa voi toteuttaa monella eri tavalla, ja tykkäänkin itse henkilökohtaisesti hieronnasta ja aktiivisesta palautumisesta (= esim. rauhallinen kävely metsässä) tai parhaillaan näiden kahden yhdistämisestä keskenään.

Työssäni näen tärkeimmäksi tehtäväkseni auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla, käyttäen kaikkia erilaisia keinoja fysioterapian, hieronnan & valmennuksen keinoin – tavoitteena löytää paras ratkaisu vaivaasi. Olen erityisesti kiinnostunut rasitusvammojen hoidosta ja erittäin haastavien lihasjumien availu on lempipuuhaani.

Tervetuloa vastaanotolleni oli tarpeesi sitten mitä tahansa hieronnasta aina kovatehoiseen hikijumppaan!

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa