Fysioterapeutti Marianne Peräkylä

Marianne Peräkylä

Fysioterapeutti / Urheiluhieroja

🇫🇮 🇬🇧

Olen valmistunut unelma ammattiini eli fysioterapeutiksi. Unelmani on auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin sekä jakaa liikkumisen iloa. Osaamiseeni kuuluu erilaisten tuki -ja liikuntaelimistön vaivojen hoito sekä vammoja ja loukkaantumisia sekä ennaltaehkäisevä fysioterapia. Teen myös manuaalista terapiaa ja pehmytkudos käsittelyjä. Työssäni otan asiakkaan aina  yksilöllisenä kokonaisuutena huomioon ja pyrin selvittämään mahdollisten oireiden ja kiputilojen perimmäiset syyt.

Olen ollut pienestä asti hyvin liikunnallinen ja olenkin harrastanut paljon erilaisia lajeja  aina erilaisista tanssilajeista kamppailulajeihin. Olen erityisen kiinnostunut kehonpainoharjoittelusta ja tällähetkellä harrastankin aktiivisesti street workouttia, jossa yhdistyy voima ja kehonhallinta. Oma vahvuuteni onkin kehonpainoharjoittelussa, kehonhallinnassa sekä liikkeen ja liikkumisen analysoimisessa.

Opiskelen tällä hetkellä physiotraineriksi (fysioterapeuteille personal trainer koulutus), joten minulle voi varata ajan myös henkilökohtaiseen valmennukseen. Valmentajana ja fysioterapeuttina osaan ottaa huomioon mahdolliset tuki -ja liikuntaelin vaivat ja taata turvallisen harjoittelun, jotta sinä voit keskittyä vain nauttimaan kehityksestä sekä itsesi ylittämisestä ilman kivun pelkoa.

Mikäli kaipaat apua tuki ja liikuntaelin vaivojen hoitoon, tukea harjoitteluusi tai suunnittelet suurempaa/pienempää elämäntapa muutosta tai kaupaat vain jumien availuja sekä pientä rentoutus hetkeä, ota rohkeasti yhteyttä! Vastaanotolleni ovat tervetulleita ihan kaiken ikäiset ja kuntoiset juuri sellaisina kuin ovat.

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa