Urheiluhieroja Emma Korkia-aho

Emma Korkia-aho

Koulutettu hieroja / Urheiluhieroja

🇫🇮 🇬🇧

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Suomen urheiluhierojaopistolta joulukuussa 2022. Opistolla teoriapuolen opetus perustui tutkittuun ajantasaiseen tietoon, jota sovellettiin käytäntöön monipuolisesti työharjoittelussa. Lihashuoltoa sekä erilaisia hoitotekniikoita harjoiteltiin myös ammattiurheilijoiden kanssa.

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, joka käsittää niin fyysiset kuin psyykkisetkin tekijät. Missioni on motivoida ihmisiä voimaan paremmin liikunnan, terveellisen ravitsemuksen ja riittävän palautumisen keinoin. Kehon voidessa hyvin mielikin kirkastuu. Kaipaat sitten apua tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, niska-hartiaseudun kipuihin tai haluat vain suoda itsellesi pienen zen-hetken arjen keskellä, niin olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni. Suunnittelen tarkoituksenmukaisen hoidon aina asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Hoito voi sisältää hieronnan lisäksi erilaisia mobilisoivia tekniikoita nivelten liikkuvuuden lisäämiseksi. Hieronnan yhteydessä jaan mielelläni osaamistani terveyteen liittyen ja annan vinkkejä kestävään hyvinvointiin.

Omaan arkeeni kuuluu kuntosaliharjoittelu ja erilaiset ulkoilma-aktiviteetit vuodenajasta riippuen. Lisäksi meditointi sekä hengitysharjoitteet ovat tulleet osaksi elämääni ja olen kokenut ne hyviksi rentoutumisen keinoksi. Vapaa-ajallani suuntaan mielelläni mökille ja siellä luonnon raha tuo sopivasti vastapainoa arkeen.

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa