Polvet kuntoon -kurssi 

8.8.-26.9.2024 (8 kertaa)

Torstaisin klo 16-16.45

 

Onko sinulla tuore tai vanha polvivaiva, joka haittaa treenaamista tai estää kehitystä omassa lajissasi? Kuulostaako lause ”mulla on tämä polvi” tutulta ja haluatko päästä eroon jatkuvasta polvivaivan aiheuttamasta taakasta?

Me HUH:lla haluamme auttaa sinua saamaan polvesi kuntoon ja siksi jatkamme keväällä suuren suosion saanutta Polvet kuntoon -kurssia elokuussa kahdeksan viikon kurssilla. Kurssin valmentajina toimivat fysioterapeutit Pinja Myllykoski ja Karoliina Ståhle. Molemmat valmentajat ovat suorittaneet laajasti lisäkoulutuksia polven alueen vammojen kuntoutukseen liittyen ja ovat urheiluun erikoistuvia fysioterapeutteja.

Kurssin tavoitteena on vahvistaa ja kehittää alaraajojen hallintaa sekä lisätä liikkuvuutta ja voimaa. Voit osallistua ryhmään esimerkiksi polvivamman tai -leikkauksen jälkeisen kuntoutuksen aikana tai jos kärsit erilaisista polven alueen rasitusvaivoista. Harjoittelu tapahtuu pienryhmässä kahden fysioterapeutin ohjauksessa, joten pystymme auttamaan yksilöllisesti jokaista ryhmäläistä omassa kuntoutusvaiheessaan. Pienryhmässä saat myös vertaistukea muilta polvivaivojen kanssa kamppailevilta ja ryhmän tavoitteena onkin antaa tukea kuntoutusprosessiin matalalla kynnyksellä.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohta: 8.8.-26.9.2024

Hinta: 160€/kk (8 kertaa)

Osallistujamäärä: 10 (vähintään 6)

Sijainti: HUH Kamppi

Ohjaajat: Fysioterapeutit Karoliina Ståhle & Pinja Myllykoski

Kysy lisää: [email protected] / [email protected]

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT (arkisin klo 09-16)

[email protected]

PERUUTA VARAUS

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa