Polvet kuntoon -kurssi 

8.-29.5.2024 sekä 2.-30.5.

Keskiviikkoisin klo 15.15-16.00

Torstaisin klo 17-17.45 (Ei treeniä helatorstaina 9.5.)

 

Polvet kuntoon -kurssi keskiviikkoisin ja torstaisin toukokuussa!

Onko sinulla tuore tai vanha polvivaiva, joka haittaa treenaamistasi tai estää kehitystäsi omassa lajissasi? Kuulostaako lause ”mulla on tämä polvi” tutulta tai haluatko päästä eroon jatkuvasta polvivaivan aiheuttamasta taakasta?

Haluaisitko kuntoutukseen apua ja tukea fysioterapeuttien järjestämästä pienryhmästä?

Me HUH:lla haluamme auttaa sinua saamaan polvesi kuntoon ja siksi jatkamme suuren suosion saanutta Polvet kuntoon -kurssia toukokuussa kahdella uudella lähdöllä. Keskiviikon ryhmän valmentajana toimii Pinja Myllykoski ja torstaina Karoliina Ståhle. Molemmat ovat suorittaneet laajasti lisäkoulutuksia esimerkiksi polven alueen vammojen kuntoutukseen liittyen ja ovat urheiluun erikoistuvia fysioterapeutteja.

Kurssin tavoitteena on vahvistaa ja kehittää alaraajojen hallintaa sekä lisätä liikkuvuutta ja voimaa. Voit osallistua ryhmään esimerkiksi polvileikkauksen jälkeisen kuntoutuksen aikana tai jos kärsit erilaisista polven alueen rasitusvaivoista. Harjoittelu tapahtuu pienryhmässä, joten pystymme auttamaan yksilöllisesti jokaista ryhmäläistä omassa kuntoutusvaiheessaan. Pienryhmässä saat myös vertaistukea muilta polvivaivojen kanssa kamppailevilta ja ryhmän tavoitteena onkin antaa tukea kuntoutusprosessiin matalalla kynnyksellä.

Tervetuloa mukaan!

Hinta: 60€/kk (4 kertaa)

Osallistujamäärä: 8 (vähintään 4)

Sijainti: HUH Kamppi

Ohjaajat: Karoliina Ståhle & Pinja Myllykoski

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa