Nilkat kuntoon -ryhmä 

2.5.-30.5.2024

Torstaisin klo 16-16.45 (ei treenejä helatorstaina)

 

Onko sinulla tuore nilkkavamma tai tuntuuko, että nilkat pyörähtelevät jatkuvasti ympäri? Onko nilkkavamman kuntoutus jäänyt puolitiehen ja vamma uusiutuu jatkuvasti? Haluaisitko vahvat nilkat, jotka kestävät esimerkiksi juoksemista?

Tervetuloa HUH Helsingin ensimmäiseen Nilkat kuntoon -ryhmään, jonka valmentajina toimivat urheilufysioterapiaan erikoistuvat fysioterapeutit Pinja Myllykoski ja Karoliina Ståhle!

Kurssin tavoitteena on vahvistaa nilkan alueen lihaksia, kehittää koko alaraajan hallintaa ja tasapainoa sekä parantaa liikkuvuutta. Kurssi kestää neljä viikkoa ja harjoittelu tapahtuu pienryhmässä, joten saat yksilöllistä ohjausta ja myös vertaistukea muilta nilkkavaivojen kanssa kamppailevilta. Kurssille ovat tervetulleita kaikentasoiset liikkujat, arkiliikkujista aktiiviurheilijoihin! Sinulla voi olla esimerkiksi nilkan nivelsidevamma tai akillesjänteen repeämä, tai ehkä kärsit rasituksen aiheuttamista kivuista. Tavoitteenasi voi olla myös nilkkojen vahvistus omaa lajiasi varten ja vammojen ennaltaehkäisy. Kuulostaako tutulta? Jos vastasit kyllä, niin liity mukaan ensimmäiseen Nilkat kuntoon -ryhmään!

Hinta: 60€/ 4 kertaa (ei treenejä helatorstaina)

Osallistujamäärä: 8 (vähintään 4)

Sijainti: HUH Kamppi

Ohjaajat: Karoliina Ståhle & Pinja Myllykoski

Lisätietoja: [email protected]

[email protected]  

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa