Fysiobrunssi La 5.11.2022

Kampin fysioterapeutit toivottavat kaikki tervetulleiksi brunssille lauantaina 5.11. klo 11-15!

Brunssilla pääset tutustumaan Kampin toimipisteeseen ja fysioterapeutteihimme. Brunssin yhteydessä tarjolla myös fyysisen suorituskyvyn testejä, ja veloituksetonta fysioterapeutin konsultointia. Voit myös voittaa lahjakortin hyppäämällä päivän korkeimman hypyn – tervetuloa!

Psst! Testeihin osallistuminen on vapaaehtoista, voit tulla myös paikalle nauttimaan vain ruoasta ja hyvästä seurasta.

1. Henkilökohtainen testipalaute

Saat tapahtuman jälkeen tekemistäsi testeistä henkilökohtaisen testipalautteen sähköpostiisi. Testipalautteessa pystyt arvioimaan, onko esimerkiksi lonkan tai nilkan liikkuvuutesi riittävää tai miten pohkeen voimasi vertautuu viitearvoihin. Osassa testeistä pääset myös vertaamaan tuloksiasi tavoitteellisten kilpaurheiljoiden testituloksiin. Testaus kohdistuu pääasiassa alaraajoihin sekä rintakehään ja tarkoituksena on tarjota asiakkaillemme mahdollisuus testata kyseisten alueiden liikkuvuutta ja voimaa.

2. Hyppää voittoon!

Yhtenä testeistä on vertikaalihyppy eli ponnistusvoimasi testaus! Päivän paras tulos voittaa lahjakortin (60min fysioterapia). Tule siis testaamaan ponnistusvoimasi ja vertaa sitä huippu-urheilijoiden tuloksiin.

3. Nappaa -50% etuseteli

Fysioterapeutit tarjoavat yhden fysioterapiakäynnin puoleen hintaan. Tule noutamaan etusetelisi brunssilta ja hyödynnä tarjous 28.2.2023 mennessä. Etu koskee vain sinua konsultoinutta fysioterapeuttia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuuksiin

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT (arkisin klo 09-16)

[email protected]

PERUUTA VARAUS

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa