Wilma Maunula

Somatic Pilates-ohjaaja, Tanssija

🇫🇮 🇬🇧

Hei! Olen ammatiltani tanssija sekä Somatic Pilates-ohjaaja. Olen opiskellut tanssia Tampereella sekä Tukholmassa ja nautin tanssista koska se on kokonaisvaltaista, sen kautta voi ilmaista itseään ja se luo hyvää fiilistä. Tanssi sekä taide ovat aina olleet osa elämääni, opintojeni aikana kuitenkin kiinnostuin koko ajan enemmän kehon ja mielen hyvinvoinnista sekä anatomiasta. Koin, että näitä ei opintojeni aikana käsitelty tarpeeksi vaikka työnteko on hyvin fyysistä. Valmistumiseni jälkeen aloitin pilates-ohjaajan opinnot Somatic Studiolla ja valmistuin sieltä maaliskuussa 2023.

Pilates on vienyt minut aivan mennessään ja ajatukseni siitä ovat muuttuneet täysin. Ennen kuvittelin sen olevan vain pusertamista ja pikistämistä, mutta ymmärsin ja koin sen harjoittavan hyvää oloa kokonaisvaltaisesti! Innostun siitä, koska se rauhoittaa, luo hyvinvointia niin keholle kuin mielelle, vahvistaa ja harjoittaa kehon ryhtiä sekä kehon optimaalista käyttöä.

Ohjaajana olen innostava, kuunteleva sekä keskusteleva. Kohtaan jokaisen osallistujan ja pyrin löytämään parhaat tavat auttaa pilateksen harjoittelussa. Pilateksen lisäksi opetan tanssia ja haen opiskelemaan hyvinvointialaa. Tervetuloa tunneilla ihmettelemään ja innostumaan!

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT (arkisin klo 09-16)

[email protected]

PERUUTA VARAUS

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa