Sam Degersted

🇫🇮 🇬🇧

Moi! Olen työskennellyt terveys ja hyvinvointi alalla kymmenen vuotta erilaisten asiakkaiden parissa, huippu-urheilijasta toimistotyöntekijään, koululaisesta eläkeläiseen.

Hoitotyylini perustuu manuaaliseen terapiaan, moderniin kiputieteeseen ja terapeuttiseen harjoitteluun (esim. kuntoutus) pitäen samalla huolen, että vastaanotollani on rento tunnelma. Hoitotilanne on aina yksilöity asiakkaani tarpeiden mukaan. Pyrin myös opastamaan sekä antamaan työkaluja arkeen ja liikkumiseen, jotta asiakas pääsee reippaasti kohti tavoitteitaan, olivatpa ne sitten esim. kivuttomuus, oireettomuus, rentoutuminen tai yleisen hyvinvoinnin parantaminen. Lähtökohta on, että asiakkaan ei tarvitsisi käydä jatkuvasti vastaanotolla kivun tai oireiden takia.

Tietoa minusta:
Omaan pitkän urheilutaustan erilaisten lajien parissa, mm. jalkapalloa 20 vuotta. Vapaa-ajallani tykkään liikkua ja harrastaa mm. kuntosalia, golfia, jalkapalloa, padelia ja telinevoimistelua. Koirani ”Cafu” pitää huolen, että sekaan mahtuu myös tarpeeksi aikaa luonnossa. Lisäksi diggailen musiikista ja kokkailusta.

TOIMIPISTEET

HUH Kamppi HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa