Osteopaatti Niklas Seppi

Niklas Seppi

Osteopaatti / Urheiluhieroja

Instagram: @osteoseppi

🇫🇮 🇬🇧

Moi! Nimeni on Niklas Seppi. Olen koulutukseltani osteopaatti ja urheiluhieroja. Omiin harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta sekä luonnossa liikkuminen niin vaeltaen, pyöräillen tai meloen. Tämän lisäksi olen kiinnostunut meditoinnin ja hengitysharjoitusten vaikutuksista yksilön hyvinvointiin.

Haluan antaa asiakkailleni yksilöllistä hoitoa, tarjoten keinoja heidän vaivojensa hallitsemiseksi. On kyseessä erilaiset kehon kiputilat, jännitykset tai stressi, niin pyrin auttamaan asiakkaitani kohti miellyttävämpää arkea. On palkitsevaa olla mukana saavuttamassa yhdessä asettamamme hoitotavoitteet.

Ihmiskehosta ja sen hyvinvoinnista kiinnostuminen on lähtöisin omista alaselkävaivoistani. Sain niihin apua osteopaatilta ja tämä avasi silmäni osteopatian tehokkuudesta kiputilojen hoidossa. Osteopatiaan syventyessäni, huomasin, miten laajasti sen avulla pystytään vaikuttamaan ihmisen hyvinvointiin sen eri osa-alueilla.
Vastaanottoni sisältää manuaalisen hoitamisen lisäksi alkuhaastattelun, tutkimista sekä tarvittaessa harjoitteita vaivojen taltuttamiseksi.

Tervetuloa hoitoon ja etsitään yhdessä parhaat keinot hyvinvointisi edistämiseksi.

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa