Osteopaatti Leena Rapanen

Leena Rapanen

Osteopaatti, Urheiluhieroja, Liikunnanohjaaja AMK

Instagram: @leenarapanen

🇫🇮 🇬🇧

Aktiivinen ja liikunnallinen lapsuus ja nuoruus sekä omat tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ovat ajaneet minua intohimoisesti hyvinvointialalle.

Työssäni huomioin asiakkaani aina kokonaisuutena ja haluan selvittää mahdollisten oireiden tai kiputilojen syyn. Vastaanotollani kartoitan kattavasti asiakkaideni elämäntilannetta, stressitekijöitä, liikuntataustaa, nykyisiä liikuntatottumuksia sekä muita arjessa jaksamiseen ja hyvinvointiin liittyviä tekijöitä. Räätälöin palveluni aina jokaiselle asiakkaalle erikseen ja yhdistän aina kaikkea osaamistani parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Tulet sitten vastaanotolleni osteopatia käynnille tai yksilövalmennukseen, haluan kuulla koko tarinasi, jotta voimme yhdessä suunnitella sinulle toimivan hoitokokonaisuuden. Uskon liikkeen ja liikkumisen tärkeyteen myös kiputilojen hoidossa ja vastaanotolleni tullessa usein mukaan saatkin osteopaattisen käsittelyn lisäksi harjoitteita kotiin sekä jatkosuunnitelman.

Minulla on omakohtainen kokemus ylikunnosta, siihen johtaneista tekijöistä ja siitä palautumisesta. Valmentajana sekä osteopaattina osaankin ottaa huomioon kokonaiskuormituksen sekä stressitekijöiden/hermoston vaikutuksen kehollisiin reaktioihin ja pyrin löytämään sopivan kuormituksen ja palautumisen tasapainon jokaiselle asiakkaalleni. Haluan olla tukena suurempiakin elämäntapamuutoksia tehdessä. Valmentajana huolehdin aina huolellisesta liiketekniikan opettelusta, turvallisesta harjoittelusta sekä yksilöllisten tavoitteiden ohjaamasta harjoitusjaksosta. On tavoitteenasi sitten painonpudotus, säännöllisen liikunnan aloittaminen, haastavamman liikunnan lisääminen muuten jo aktiiviseen arkeen tai esimerkiksi jonkin kiputilan kuntoutus, ole rohkeasti yhteydessä niin mietitään yhdessä minkälainen kokonaisuus olisi sinulle paras mahdollinen!

Oman taustani takia erityisesti minua kiinnostaa migreenin ja purentaelimistön hoitaminen sekä aktiiviliikkujien sekä urheilijoiden hoito ja palautuminen. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja kuntoiset! Sinun tavoitteesi, tarpeesi ja elämäntilanteesi antavat raamit meidän yhteiselle jaksollemme.

TOIMIPISTEET

HUH Kamppi HUH Freda
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa