Osteopaatti Juho Partanen

Juho Partanen

Urheiluhieroja, Osteopaatti

HUH Perustaja, CEO

🇫🇮 🇬🇧

Valmistuin hierojaksi vuonna 2011 ja olen ollut mukana HUH:lla sen perustamisesta lähtien. Ortopedisen osteopatian opinnot aloitin heti hierontakoulun jälkeen. Toimin myös Crossfit valmentajana ja olen suorittanut CF level 1 koulutuksen.

Olen aina liikkunut paljon ja monipuolisesti, nykyään lajina on crossfit, jonka parissa olen myös kisannut kohtuullisen aktiivisesti. Nykyään pääpaino omassa harjoittelussani on kuntoa ylläpitävä ja hyvinvointia lisäävä treenaaminen. Liikunnan lisäksi harrastan muun muassa kalastusta ja pyrinkin viettämään vapaa-aikani luonnossa aina kun mahdollista.

Hoitajana nojaan vahvasti vaivojen syyn selvittämiseen. Hyvällä kliinisellä tutkimisella luomme pohjan oikeille käsittelyille, kuntoutukselle/liikunnalle tai eteenpäin lähettämiselle. Teen manuaalista terapiaa hieronta- sekä osteopatiakoulutuksen pohjalta. Manuaalisen terapian lisäksi pyrin treenauttamaan asiakkaita, jotta tuloksista saadaan pysyviä ja kestäviä.

Käytän jokaisen asiakkaani kohdalla kaikkea ammattitaitoani ja yhdistän osaamistani manuaaliterapian ja valmennuksen välillä. Valmentajana olen motivoiva ja keskityn erityisesti liikkeiden turvalliseen ja tehokkaaseen tekniikkaan. Vastaanotoltani kattavan kliinisen tutkimisen jälkeen saatatkin päätyä seuraavaksi kanssani treenaamaan, jotta voimme taata oireidesi syyn selvittämisen ja kivuttoman tulevaisuuden. Vahvuuteni valmentajana on nimenomaan tuki- ja liikuntaelinperäisten vaivojen kuntouttaminen, aktiiviliikkujien valmentaminen vielä entistä parempiin tuloksiin ja liiketekniikoiden sekä biomekaniikan vahva osaaminen ja huomioiminen harjoittelussa.

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa