Osteopaatti Isabel Ukkola

Isabel Ukkola

Osteopaatti / Urheiluhieroja

🇫🇮 🇬🇧

Olen Isabel eli Isku, tamperelainen opettelemassa espoolaiselämää. Osteopaatiksi valmistuin keväällä 2021 ja urheiluhierojaksi kesällä 2016. Olen entinen crossfit-intoilija, joka on joutunut omien vammojen myötä opettelemaan liikkumista hyvinvointi edellä ja tämän myötä kiinnostunut myös enemmän siitä kuinka ihmiskeho toimii. Nykyisin harrastuksiini kuuluu jooga sekä kuntosali/toiminnallinen harjoittelu.

Osteopaattina minua kiinnostaa erityisesti erilaisten kiputilojen (ja ”jumitilojen”) hoito, jotta asiakkaan elämä ja harrastukset voisivat vähitellen jatkua normaalisti. On ihanaa olla mukana prosessissa jossa asiakas saavuttaa suunnitellut tavoitteensa. Erityismielenkiinnonkohteitani ovat liikkuvuus ja hengitys sekä sen ohjaaminen.

Pyrin aina löytämään yhdessä asiakkaan kanssa hänelle yksilöidyn hoitotavan ja -muodon. Käynnin päätteeksi annan usein harjoitteita, joilla voit myös itse vaikuttaa hyvinvointiisi ja mahdollisesti ylläpitää hoidon vaikutuksia.

Fun fact: Opiskelen tällä hetkellä myös koiraosteopaatiksi ja tarkoituksenani olisi tulevaisuudessa antaa myös eläimille mahdollisuus kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon.

TOIMIPISTE

HUH Kamppi
Varaa aika

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa