Urheiluhieronta

Ammattitaitoiset urheiluhierojamme ovat alansa kärkeä ja koulutamme heitä aktiivisesti tunnistamaan ja hoitamaan eri tuki-ja liikuntaelinvaivoja. Vammojen ja vaivojen kuntoutuksessa hierojamme osallistuvat hoitosarjoihin esimerkiksi kivunlievitykseen tai palautumiseen liittyen. Harjoittelemme manuaalisen terapian käsittelytaitoja ja tästä syystä hierojamme osaavat useita eri tekniikoita.

Urheiluhieronta

Hyödyt

Urheiluhieronnan päätarkoituksena on lievittää ja palauttaa kehon stressiä ja jännitystä, jota kertyy pehmytkudoksiin liikunnan tai työpäivän aikana. Tutkimuksien mukaan hieronnalla on positiivista vaikutusta kivunlievitykseen, lihasjännitykseen, turvotukseen, harjoittelusta palautumiseen, stressiin ja rentoutumiseen. Hoidon edut korostuvat, mikäli noudatat henkilökuntamme antamia neuvoja hieronnan jälkeisistä toimenpiteistä.

 

Mitä

Urheiluhieronta käsittää alkukartoituksen, manuaaliset hoidot toiveiden mukaan ja ohjeet jatkoon (harjoiteohjeet ja/tai suositukset arkeen). Epäselvissä asiakastapauksissa henkilökuntamme saa tukea eri koulutuksen omaavilta asiantuntijoiltamme jonka seurauksena asiakas saa aina apua tavoitteidensa saavuttamiseksi.

 

Tavoite

Jokainen asiakas on erilainen ja haluamme löytää oikeat tavat auttaa edistämään asiakkaidemme hyvinvointia ja aktiivisuutta. Nykypäivän ihmiselle tärkeitä asioita ovat mm. oikeanlainen liikunta, riittävä lepo sekä ravinto. Pyrimmekin auttamaan sinua jokaisella osa-alueella parhaamme mukaan. Ihminen on käyttänyt vuosituhansien ajan hierontaa kivunlievitykseen sekä rentoutumiseen, siksi hieronta on hyvä tapa pitää itsestä huolta ja vapauttaa arjen aiheuttamaa stressiä kehosta ja mielestä.

 

Active Release Technique

ART on manuaalisen terapian hoitotekniikka, jossa yhdistyy pehmytkudoksien käsittely nivelen liikkeen kanssa.  Hoitomuodon perustana on normalisoida kudoksen arpeutunut olomuoto ja palauttaa tämän vapaa liike. ART-käsittelyssä yhdistyvät pehmytkudoksen-, nivelten- ja hermokudoksen mobilisointi. Lue lisää ART-hoidosta.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa