HUH Triathlonistin voimaharjoittelu

Triathlonistin voimaharjoittelu (Peruttu Covid -19 tilanteesta johtuen)

Ajankohta: Peruttu Covid -19 tilanteesta johtuen
Kurssin ohjaaja: Triathlon valmentaja Kirsi Päiväniemi
Hinta: 300€

Kurssi pidetään HUH Kampissa – Eerikinkatu 28.
Kysy lisää: [email protected]

Säännöllisellä voimaharjoittelulla on iso merkitys myös kestävyyslajeissa, kuten juoksussa, pyöräilyssä ja uinnissa. Hyvät liikkuvuus-, voima-, ja kehonhallintaominaisuudet auttavat parempaan ja taloudellisempaan lajisuoritukseen sekä ehkäisemään loukkaantumisia ja rasitusvammoja. Myös palautuminen kovista ja pitkistä treeneistä on nopeampaa.

Tule mukaan voimaharjoittelun pienryhmään ja varmista, ettei voimat lopu kesken pyöräilyn, uinnin eikä juoksun! Kurssin aikana käydään läpi lajin kannalta olennaisia lihasryhmiä ja harjoitetaan sekä voimaa että liikkuvuutta. Kurssi on jaettu kolmeen blokkiin, joista jokaisessa keskitytään yhden lajin ominaisuuksien kehittämiseen.

Kurssi pitää sisällään myös käynnin fysioterapeutin vastaanotolla, joka suositellaan käyttämään ennen kurssin aloitusta, omien tärkeimpien kehityskohteiden kartoittamiseksi.

Ohjaajana toimii triathlonvalmentaja Kirsi, joka on harrastanut aktiivisesti lajia jo useita vuosia ja takana on useita täydenmatkan- ja puolimatkan kisoja.

“Lihaskunnon merkitys kasvaa erityisesti pitkillä triathlonmatkoilla ja kovalla harjoituskaudella. Olen itse välttänyt mm. polvien rasitusvammat ja kipeytymisen voimaharjoittelulla.  Keskivartalon vahvuuden merkitystä ei voi tässä lajissa liikaa myöskään painottaa!”

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa