Selät kuntoon -ryhmä 

8.8.-26.9.2024

Torstaisin klo 15:15-16.00 (8 kertaa)

 

Tuntuuko selkä jumiselta ja kipeältä ja keskivartalon lihakset heikoilta? Kärsitkö epäspesifistä selkäkivusta, mutta et tiedä, miten hoitaa sitä? Haluaisitko vahvistaa keskivartaloa, jotta voisit kehittyä omassa lajissasi?

Liike on usein paras lääke selkävaivoihin, joten me HUH:lla haluamme auttaa sinua saamaan selkäsi kuntoon liikkeen avulla. Aloitamme elokuussa täysin uuden Selät kuntoon -kurssin! Valmentajina toimivat urheilufysioterapiaan erikoistuvat ja tuki- ja liikuntaelinvammojen parissa työskentelevät fysioterapeutit Karoliina Ståhle ja Pinja Myllykoski.

Kurssi kestää kahdeksan viikkoa ja sen aikana harjoitellaan progressiivisesti selkää vahvistavia liikkeitä. Saat vinkkejä selän lihasten vahvistamiseen, syvien lihasten aktivointiin sekä selän ja lonkkien liikkuvuuden parantamiseen. Pienryhmässä jokainen osallistuja saa yksilöllistä ohjausta ja myös tukea muilta selkävaivojen kanssa kamppailevilta.

Huomioithan, että kurssi ei sovi henkilöille, joilla on selässä murtuma, rasitusosteopatia tai tuore välilevyvaiva. Suosittelemme, että pitkittyneessä selkäkivuissa varmistat ensin oireiden syyt lääkäriltä.

Kurssi sopii kaikille, joilla on lihasperäinen epäspesifi selkäkipu.
Jos olet epävarma omista oireista tai mietit onko tämä kurssi sinulle oikea askel kohti kivuttomampaa arkea, ota rohkeasti yhteyttä! Me vastaamme mielellämme teidän
kysymyksiin!

Ajankohta: 8.8.-26.9.2024 (8 kertaa)

Hinta: 160€

Osallistujamäärä: 10 (vähintään 6)

Sijainti: HUH Kamppi

Ohjaajat: Fysioterapeutit Karoliina Ståhle ja Pinja Myllykoski

Lisätietoja: [email protected] / [email protected]

 

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT (arkisin klo 09-16)

[email protected]

PERUUTA VARAUS

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa