Roosan aamutreeni

Pienryhmätreenit Roosan kanssa jatkuu kesäkaudella juhannukseen asti!
Aamutreeniryhmä kokoontuu tiistaisin klo 7.30-8.30. Jatkoryhmän aloitus toukokuun alussa 3.5.

Pienryhmätreenin jatko lupaa yhtä tehokkaita ja hauskoja treenejä kuin edeltäjänsäkin. Ryhmässä treenataan astetta haastavammalla meinigillä, kuitenkin jokaisen yksilön rajat ja kuntotaso huomioden. Pienryhmätreeneissä on tarkoitus harjoittaa lihaskestävyyttä ja saada sykettä nousemaan. Pääpaino on aktiivisessa tekemisessä, turvallista liikkeiden läpikäyntiä ja tekniikoita unohtamatta. Treenit pidetään HUH Kampin toiminnallisella salilla.

Voit hypätä mukaan, vaikka et olisikaan ollut aiemmassa ryhmässä. Toivottavaa olisi, että sinulla olisi jonkinlaista liikuntataustaa, sillä jatkoryhmä ei ole ihan aloittelijoille. Kuten kirjoitettu, jokainen otetaan kuitenkin huomioon oman tason mukaan ja saa treenata omalla intensiteetillä! Pienryhmätreeneissä olemme saaneet luotua ilmapiirin, jossa pidetään myös hauskaa! Liikunta on parhaimmillaan myös sosiaalista kanssakäyntiä ja hyvinvoinnin tukemista sitä kautta.

Jos sinulla on tietty kipu/rajoite, joka vaikuttaa liikkumiseen, kirjoitatko siitä [email protected]. Myös muut kysymykset pienryhmästä voi esittää sähköpostiin!

Ajankohta: Tiistai aamuisin klo 7.30-8.30 3.5-21.6.2022 (8 kertaa)

Ohjaaja: Roosa Adler Liikuntaneuvoja ja Suomen urheiluopistojen sertifioima personal trainer

Paikka: HUH Kamppi/Eerikinkatu 28 (Mahdollisesti osa kerroista myös lähialueella ulkotreeneinä toteutettavissa, jos ryhmä sitä äänestää ja kesäkelit hellii!)

Hinta: 120€

Osallistujamäärä: Pienryhmän toteutumiseksi 4 osallistujaa, maksimissaan 8

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa