HUH Kehonhuolto ja liikkuvuus

Pilates workshop – viisi eri kokonaisuutta ja päivämäärää.

Pilates workshopissa pääset syventämään kehonhallintaasi eri aihepiirien ympärillä. Luvassa on tarkkaa ja tehokasta menoa monipuolisten teemojen parissa! Harjoitukset sopivat Pilates perusteet hallitseville.Tervetuloa mukaan!

Voit valita tunneista itsellesi sopivimmat ja ilmottautua tunneille 😊 Mikäli ilmottaudut kaikille tunneille, saat edullisemman hinnan ja voit maksaa koko summan kertamaksuna ensimmäisen workshopin yhteydessä 15.1.2022.

15.1 VOIMAA JALKATERIIN – KEVEYTTÄ ASKELIIN
Jalkaterän ja nilkan hyvinvointi on olennainen osa liikkumiskykyä, vaikuttaen mm. suoraan askellukseen ja tasapainoon. Joustava ja vahva jalkaterä on koko ryhdin perusta. Tule huoltamaan jalkateräsi kuntoon.

19.2 TIETOISUUTTA LANTIOON – TERVEYTTÄ SELKÄÄN
Alaraajojen ja lonkkanivelien asento ovat ensisijaisen tärkeitä lantion ja alaselän hallinnalle. Tunti sisältää tämän alueen stabilaatio-, liikkuvuus- ja voimaharjoitteita.

12.3 VAPAA JA TOIMINNALLINEN HARTIARENGAS
Hartiarenkaan hallinta perustuu hyvään lapatukeen, olkanivelen stabilointiin ja tämän alueen oikeaan liikerytmiin. Tunti sisältää monipuolisia harjoitteita hartiarenkaan tasapainottamiseksi ja avaamiseksi.

9.4 PALLOSTA HAASTETTA KESKIVARTALOLLE
Tule haastamaan kehosi intensiiviselle Pilates- tunnille. Pallo on täydellinen apuväline, jonka avulla pääset tutkimaan ja sytyttämään syvät vatsalihakset.

14.5 KUMINAUHASTA NOSTETTA KOKO KEHOLLE
Kuminauha on erinomainen apuväline kehon kimmoisuuden ja keveyden löytämisessä sekä aistimisessa. Kuminauha antaa erinomaisen palautteen, ohjaa liikeratoja ja muistuttaa kehomme faskiaalisista toiminnoista.

Lauantaisin: klo 10-11.15 (15.1., 19.2., 12.3., 9.4., 14.5.)
Ohjaaja: Fysioterapeutti, Somatic Pilates- ohjaaja Hanna Hirvonen
Hinta: 30€/ krt tai 130€/ 5 krt

Kurssi pidetään HUH Kampissa – Eerikinkatu 28

Kysy lisää: info@huh.fi

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa