HUH Pilates-kurssi

Pienryhmätunti

Pilates Alkeiskurssi (19.10.–16.11.2020)

 

 

Pilates harjoittaa kehonhallintaa, kohentaa ryhtiä sekä ohjaa oikeaoppiseen kehon käyttöön. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston, joustavat nivelet sekä hyvän lihasvenyvyyden. Joseph Pilates kehitti menetelmän 1900- luvun alkupuolella, jonka klassista liikerepertuaaria sovellamme nykyaikaisen anatomian tuntemuksen mukaisesti. Harjoittelussa kaiken perustana toimii keskivartalon tukikorsetti eli ”Power House”, joka perustuu lantionpohjan lihasten, syvien vatsalihasten, pallealihaksen ja alaselän lihasten koordinoituun yhteistoimintaan. Pilatesta harjoitellaan taso-kursseilla.

 

Pilates alkeiskurssi (5 kertaa)

Pilates alkeiskurssilla luodaan pohja Pilateksen harrastamiseen. Kurssilla tutustutaan metodin perusperiaatteisiin ja tehdään kehoa voimistavia ja venyttäviä liikkeitä sekä harjoitetaan kehontuntemusta.

Keskiössä on keskivartalon syvien lihasten tunnistaminen ja vahvistaminen. Kurssi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, niin liikuntaharrastuksen aloittaville kuin ammattiurheilijoille. Alkeiskurssi antaa hyvän pohjan jatkaa harjoittelua Pilates perustason kurssilla.

Ajankohta: 19.10.–16.11. maanantaisin klo 17:00-18:00

Hinta: 120€

Ohjaaja: Hanna Hirvonen

Kurssi pidetään HUH Kampissa – Eerikinkatu 28.
Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: leena@huh-helsinki.fi

 

Ilmoittaudu kurssille

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa