HUH Palvelut

Muutospaketti

Kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus sinulle, joka haluat oppia uusia terveellisempiä elämäntapoja, voida ja jaksaa paremmin arjessa tai esimerkiksi pudottaa painoa.

Mikä muutospaketti?

Muutospaketti pitää sisällään kehoanalyysin, HUH-Valmennusta, ravintovalmennusta sekä hierontaa, fysioterapiaa tai osteopatiaa. Valmennusten sisältö räätälöidään tavoitteitasi palvelevaksi kokonaisuudeksi ja saat ammattialaisten tiimin ympärillesi auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Muutospaketin tavoitteena on myös antaa sinulle eväitä uusien terveellisten tapojen ylläpitämiseen ja hyvinvoivaan arkeen myös valmennusjakson jälkeen.

Miksi saatat tarvita muutospakettia?

Kuormitustekijöitä kertyy monelta taholta. Työ, perhe-elämä, sosiaaliset suhteet tai opiskelu voivat luoda paljon kuormitusta arkeesi ja joskus omat voimavarat yksinkertaisesti loppuvat kesken. Tällöin on hyvä kääntyä ammattilaisten puoleen.

Terveelliset elämäntavat, omien kuormitustekijöiden ymmärtäminen ja niiden säätelyn oppiminen luovat tärkeän pohjan omalle hyvinvoinnille. Stressitekijöiden huomioiminen esimerkiksi liikuntaan, hyvä uni ja ravinto tuovat energiaa ja auttavat jaksamaan arjessa. Jos et itse huolehdi hyvinvoinnistasi – kuka sen tekee puolestasi? Ei kukaan. Mutta me teemme parhaamme, jotta löydät juuri sinulle sopivia hyvinvointia edistäviä tapoja ja lisää energiaa arkeen.

Mitä se sisältää?

Muutospaketti käynnistyy kehoanalyysillä, jonka tulokset käytte läpi yhdessä valmentajasi kanssa ja joiden perusteella luodaan suunnitelma yhteiselle valmennusjaksollenne. Tämän jälkeen alkaa ravintovalmennus, joka toteutetaan etäyhteyksillä ja tavoitteitasi palvellen, sekä viikoittainen HUH-Valmennus Kampin toimipisteellä valmentajasi kanssa. Lisäksi saat käyttöoikeuden HUH-Kampin toiminnalliselle salille sekä kerran kuukaudessa kehoa huoltavan käynnin hierojan, fysioterapeutin tai osteopaatin vastaanotolla. 

Tiimi käytössäsi

Muutospaketti tarjoaa sinulle ammattilaisten tuen omalle matkallesi kohti parempaa terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ammattilaistiimisi kiinnittää huomiota liikunnan ja ravinnon lisäksi myös palautumiseen, arjen kokonaiskuormitukseen, stressitekijöihisi sekä yksilöllisiin tarpeisiisi. Sinun projektisi on meidän yhteinen matkamme. Sinun tavoitteesi on meidän tavoitteemme. 

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa