Treenirinki 21.8.-18.12. & 22.8.-19.12.

Keskiviikkoisin klo 16.16-17.15 (täynnä)
Keskiviikkoisin klo 17.15-18.15 (täynnä)
Keskiviikkoisin klo 18.30-19.30 (täynnä)

Torstaisin klo 9-10:00 (1 vapaa paikka)
Torstaisin klo 10-11:00 (täynnä)

 

LEENAN TREENIRINGIT!

Treeniringissä keskitytään laadukkaaseen voima- ja toiminnalliseen harjoitteluun. Kausi on suunniteltu kehittämään vuorotellen ala- ja ylävartalon voimaa, mutta myös keskivartaloa, kehonhallintaa sekä aerobista kuntoa. Monipuolisilla tunneilla opetellaan liikkeiden tekniikkaa huolellisesti ja harjoittelun turvallisuudesta pidetään huoli valmentajan yksilöllisen valmentamisen myötä. Tunneilla pääset oppimaan tai hiomaan muun muassa maastavetojen, kyykkyjen ja työntöjen tekniikkaa sekä tutustumaan esimerkiksi kahvakuulaliikkeisiin, rinnallevetoihin sekä leuanvetoihin. Monipuoliset treenit on suunniteltu kausiluontoisesti, jotta harjoittelu on järkevää ja jokaisen kuntotasolle sopivaa.

Tunneilla saat laadukasta ja yksilöllistä valmennusta jokaisen osallistujan kuntotaso sekä mahdolliset rajoitteet huomioiden. Jokaisella tunnilla pyritään kehittymään ja oppimaan, mutta tärkeässä roolissa valmennusta on myös yksilöllisten erojen huomioiminen sekä jokaisen viikottainen vireystaso. Tunnilla saat siis aina suorittaa treeniä oman päivän kunnon ja fiiliksen mukaisesti.

Vakituinen treeniporukka (max 10 hlö/ ryhmä) motivoi sinua haastamaan itseäsi, mutta tuo myös mukavan sosiaalisen kohtaamisen viikkoosi. Näissä treeneissä pääset tyhjentämään pään arjen muista asioista ja keskittymään liikkumiseen hyvässä porukassa itseäsi sopivasti haastaen. Pieni ryhmäkoko myös takaa jokaiselle yksilöllistä valmennusta jokaisessa treenissä.

Nappaa paikkasi nopeasti!

Hinta: 320€ (18 kertaa)

Ohjaaja: Leena Rapanen (Liikunnanohjaaja amk, personal trainer, äitiysliikuntavalmentaja, osteopaatti amk)

Paikka: HUH Kamppi

Kysy lisää: [email protected] tai ig: @leenarapanen

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT (arkisin klo 09-16)

[email protected]

PERUUTA VARAUS

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa