Kehonhuolto & Liikkuvuus 7.2.-9.5.2023

Kuuluuko venyttely inhokkeihisi tai tuntuuko, ettei liikkuvuutesi kehity venyttelystä huolimatta? Haluaisitko sen sijaan huoltaa kehoasi ja kehittää liikkuvuuttasi toiminnallisesti fysioterapeutin ohjauksessa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

Uusi kehonhuolto & liikkuvuus -ryhmä alkaa helmikuussa. Tervetuloa mukaan tiistaisin klo 19.15-20.00, 7.2. alkaen!

Harjoitus kestää 45 minuuttia ja sen aikana tehdään toiminnallisia liikkuvuusharjoitteita kehon eri osille. Liikkuvuusharjoitteet tehdään aktiivisesti eli omalla lihastyöllä, joten pieni hikikin on taattu! Toiminnallisten liikkuvuusharjoitteiden avulla lisätään aktiivista liikkuvuutta ja liikelaajuuksia, joten harjoitteet sopivat erinomaisesti oheisharjoitteluksi oman lajisi tueksi. Harjoitteista hyötyvät myös esimerkiksi toimistotyöläiset! Voit myös osallistua ryhmään, jos kaipaat treeniviikkoosi matalasykkeistä, palauttavaa treeniä tai jos arkesi on muuten hektistä. Harjoitus päättyy aina loppurentoutukseen, jonka aikana pääset rentouttamaan kehoasi ja mieltäsi sekä palautumaan kuluneesta päivästä.

Ryhmään ovat tervetulleita kaiken tasoiset liikkujat. Harjoitukset ohjaa fysioterapeutti ja HUH-valmentaja Pinja Myllykoski, ja pienryhmän ansiosta jokainen ryhmäläinen saa yksilöllistä ohjausta, omat tarpeet ja mahdolliset rajoitteet huomioiden. Ryhmään mahtuu mukaan kahdeksan osallistujaa, joten varaa paikkasi nopeasti!

Ajankohta: Tiistaisin klo 19.15-20.00, 7.2.-9.5.2023

Hinta: 190€ (14 kertaa)

Ohjaaja: Pinja Myllykoski

Paikka: HUH Kamppi

Osallistujamäärä: 8 (vähintään 4)

Kysy lisää: [email protected]

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa