Kehoanalyysi

Keho on monimutkainen kokonaisuus ja kehoanalyysin avulla saamme laajan käsityksen asiakkaan tilanteesta. Analyysissä käytämme hyväksi taustatietoja, erilaisia mittareita ja testejä sekä asiantuntijoidemme ammattitaitoa. Luomme jokaiselle jatkosuunnitelman kehityskohteista sekä neuvoja tavoitteiden saavuttamiseksi. Pienillä muutoksilla arjessa voimme saada isoja muutoksia aikaan hyvinvoinnissa.

 

Kehoanalyysi on osa muutospakettia.

 

Mitä kehoanalyysi tarjoaa?

Analyysi pitää sisällään Firstbeat- mittauksen, ravintopäiväkirjan ja esikyselyjen analysoinnin, terveyskuntotestauksen sekä tapaamisen asiantuntijamme kanssa. Tulosten jälkeen asiantuntijamme koostavat henkilökohtaisen kehoraportin sekä jatkosuunnitelman asiakkaalle.

Kenelle kehoanalyysi on?

Halutessasi testata oman hyvinvoinnin mittareita ja tietää lisää kehostasi tai koet haasteita joillakin elämän osa-alueilla. Kyse voi olla esimerkiksi unesta, treenistä, kehon stressi- tai kiputiloista, yleisestä hyvinvoinnista, ravinnosta tai kaikkien yhteisvaikutuksesta. Kehoanalyysiä suositellaan erityisesti jokaiselle pidemmän HUH-valmennuksen aloittavalle, jolloin asiantuntijamme saavat selkeän käsityksen lähtötasosta. Kehoanalyysin voi myös tehdä ilman valmennusta.

Henkilökohtainen suunnitelma

Raportissa on noin 15 sivua tietoa osa-alueista: uni, palautuminen, stressi, toimintakyky, ravinto sekä henkilökohtainen jatkosuunnitelma. Tämän avulla luomme asiakkaalle kuvan tilanteesta ja mahdollisista kehityskohteista sekä tarjoamme konkreettisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseen.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa