Kehoanalyysi

Keho on monimutkainen kokonaisuus ja kehoanalyysin avulla saamme laajan käsityksen asiakkaan tilanteesta.Analyysissä käytämme hyväksi taustatietoja, erilaisia mittareita ja testejä sekä asiantuntijoidemme ammattitaitoa. Luomme jokaiselle jatkosuunnitelman kehityskohteista sekä neuvoja tavoitteiden saavuttamiseksi. Pienillä muutoksilla arjessa voimme saada isoja muutoksia aikaan hyvinvoinnissa.

 

Mitä

Analyysi pitää sisällään Firstbeat- mittauksen, ravintopäiväkirjan ja esikyselyjen analysoinnin, terveyskuntotestauksen sekä tapaamisen asiantuntijamme kanssa. Tulosten jälkeen asiantuntijamme koostavat henkilökohtaisen kehoraportin sekä jatkosuunnitelman asiakkaalle.

Kenelle

Halutessasi testata oman hyvinvoinnin mittareita ja tietää lisää kehostasi tai koet haasteita joillakin elämän osa-alueilla. Kyse voi olla esimerkiksi unesta, treenistä, kehon stressi- tai kiputiloista, yleisestä hyvinvoinnista, ravinnosta tai kaikkien yhteisvaikutuksesta. Kehoanalyysiä suositellaan erityisesti jokaiselle pidemmän HUH-valmennuksen aloittavalle, jolloin asiantuntijamme saavat selkeän käsityksen lähtötasosta. Kehoanalyysin voi myös tehdä ilman valmennusta.

Raportti

Raportissa on noin 15 sivua tietoa osa-alueista: uni, palautuminen, stressi, toimintakyky, ravinto sekä henkilökohtainen jatkosuunnitelma. Tämän avulla luomme asiakkaalle kuvan tilanteesta ja mahdollisista kehityskohteista.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa