Hyvinvointikonsultaatio 0€

Tervetuloa maksuttomaan hyvinvointikonsultaatioon, jonka tarkoituksena on keskustella laajasti tilanteestasi ja kartoittaa palveluistamme sopiva kokonaisuus. Tavoitteena on löytää juuri sinulle sopiva malli hyvinvointisi edistämiseksi. Palveluistamme räätälöidään sinulle omakohtainen kokonaisuus, joka voi pitää sisällään esimerkiksi valmennusta, fysioterapiaa, ravintovalmennusta ja urheiluhierontaa.

Konsultaatio on suunnattu ensisijaisesti suurempaa elämäntapamuutosta tukemaan ja tilanteeseen, jolloin et oikein enää itsekään tiedä mihin suuntaan tulisi lähteä. Hyviä syitä tulla konsultaatioon on esimerkiksi jatkuva väsymys, painon nousu, erilaiset kiputilat, halu kehittää fyysistä kuntoa, löytää apukeinoja kiputilojen syiden selvittämiseen ja kuntouttamiseen tai tunne, että oma jaksaminen ei ole sillä tasolla millä toivoisit sen olevan.

Hyvinvoinnin asiantuntijamme haluavat kuulla laajasti taustastasi, elämäntilanteestasi, terveydentilastasi, oireistasi sekä tavoitteistasi. Konsultaatio ei pidä sisällään oireiden tutkimista eikä hierontaa, valmennusta tai hoitoa, vaan sen tarkoitus on rauhassa käydä läpi sinun tilannettasi ja miettiä yhdessä mitkä ovat sinun resurssisi sekä miten yhdessä ammattilaistemme kanssa pääsisit tavoitteisiisi.

Olemme täällä sinua varten. Tervetuloa!

Tee testi alla ja selvitä voisiko valmennuksesta olla hyötyä sinulle.

Tee alustava testi

Asiantuntijasi

Hyvinvoinnin asiantuntijanamme toimii Leena Rapanen, Osteopaatti AMK, Liikunnanohjaaja AMK, urheiluhieroja.

Lisätietoa – HUH-Valmennus

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi valmennukseen liittyen. Voit myös käyttää alla olevaa lomaketta jättääksesi yhteydenottopyynnön. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa