Joulun välipäivien Bootcamp

26.12. – 30.12.2023

 

Joulun välipäivinä jumpataan HUH Kampissa! Osallistu yhteen tai vaikka kaikkiin treeneihin! Treenien teemat sekä vetäjät näet alta.

Ajankohta: tiistai-perjantai klo 17.00-18:30.

 

Tiistai:

Alakroppa haltuun Pinjan ohjeistuksella
Välipäivä bootcamp starttaa 90 minuutin alakroppatreenillä fysioterapeutti Pinjan johdolla! Treeni sisältää aktivoivan alkulämmittelyn, voimaosuuden, sykkeennoston ja liikkuvuutta kehittävän loppuverryttelyn. Tässä treenissä koko alakroppa pääsee töihin! Alkulämmittelyssä aktivoimme alakropan lihakset treeniä varten. Voimaosuudessa käymme tarkasti läpi liikkeiden tekniikat eli voit tulla mukaan, vaikka et olisi koskaan käynytkään kuntosalilla. Myös kokeneempi treenaaja saa varmasti uusia vinkkejä. Pääset myös testaamaan, kuinka paljon pohkeistasi löytyy voimaa! Voimaosuuden jälkeen nostamme sykettä HIIT-treenin muodossa ja päätämme treenin aktiiviseen loppuverryttelyyn

Keskiviikko:

Penkkipunnerrus ja leuanveto haltuun Heidin ohjauksessa! 
Nyt otetaan haltuun vahvat ja sähäkät leuanvedot sekä viedään penkkipunnerruksen tekniikkaa ihan uudelle tasolle! Opetan sinulle kaiken mitä itse olen oppinut kuluneiden vuosien varrella lukuisilta eri valmentajilta sekä koulutuksista, joita olen käynyt. Myös oma kehitykseni niin penkkipunnerruksessa, kuiin leuanvedoissakin on ollut näiden oppien ansiosta nousujohteista jo pitkään.

Haaveiletpa sitten siitä ihka ensimmäisestä leuanvedosta tai olet jo hieman kokeneempi vetäjä, sillä ei ole merkitystä. Eikä myöskään sillä, paljonko nostat penkistä juuri nyt! Tämän workshopin tarkoituksena on antaa jokaiselle osallistujalle ammattilaisen oppeja ja uusia vinkkejä omaan tekniikkaan sekä saada hyvä yläkropan pumppi päälle.

Työpajan kokonaisuus koostuu toiminnallisesta alkulämmittelystä, molempien liikkeiden tekniikkaosuudesta sekä yläkropan treeniosuudesta, jonka aikana laitetaan juuri opitut asiat käytäntöön (ja hauikset pumppiin tottakai 😉).

HUOM – Mukaan voit ehdottomasti tulla myös ilman aiempaa kokemusta salitreenaamisesta! Illan aikana saatujen oppien avulla voit lähteä itsenäisestikin harjoittelemaan penkkaamista ja leuanvetoja, mikäli voimailuhommat viekin täysin mukanaan (varoitus: näin saattaa helposti käydä!)
Tervetuloa pitämään hauskaa ja oppimaan uutta voimaharjoittelun merkeissä. Nähdään väliviikolla Kampissa!

Torstai:

Roosan HIIT
Joulun välipäivinä treenaamaan ja sulattelemaan kinkkua? Miltä kuulostaisi tehokas HIIT treeni?
Napakka ja hikinen HIIT saa aineenvaihdunnan liikkeelle ja hymyn huulille!
Tervetuloa mukaan välipäivien treeneihin torstaina 28.12 nostamaan sykettä ja haastamaan lihaskuntoa pienryhmätreeneihin! Toivottavaa on, että sinulla on hieman liikuntataustaa, sillä HIIT on nimensä mukaisesti high intensity training joten ei parhain aloittelevalle liikkujalle.
Jos sinulla herää kysymyksiä treeneihin liittyen, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen [email protected].

Perjantai:

Karoliinan toiminallinen liikkuvuus
Ilmottaudu mukaan joululoman toiminalliseen liikuvuusharjoittelu pienryhmä treeneihin!
Joulun jälkeen on hyvä hetki päästä kevyesti liikkumaan ja huolehtimaan omasta kehonhuollosta.
Treeni ei ole kuitenkaan vaan staattista venyttelyä vaan haastavaa toiminnallista harjoittelua mutta rauhallisessa tahdissa. Liikkeiden tavoitteena on haastaa liikkuvuutta sekä työstää palautumista.
Tavoitteena on myös omien haasteiden löytäminen ja saada ideoita siihen miten voit itse työstää / haastaa omaa liikkuvuusharjoittelua. Ohjaajana huolehdin myös siitä että jokainen yksilö pienryhmätreenissä saa yksilöllistä ohjausta.
Tule mukaan oppimaan ja harjoittelemaan kivassa porukassa yhdessä!
Nähdään treeneissä!

 

Hinta: 20€/treeni

Paikka:HUH Kamppi

Osallistujamäärä: max 10 henkilöä/treeni

 

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa