Hiki, Hymy & Hyvä fiilis

Tiistaisin klo 17:00-18:00, 16.4. – 4.6.2024

 

Hiki, Hymy & Hyvä fiilis (8 kertaa)

Kurssin ohjaa toiminnallisen harjoittelun personal traineriksi, urheiluhierojaksi sekä äitiysliikuntavalmentajaksi kouluttautunut Heidi Greus. Valmentajana Heidin tavoitteena on tuoda valmennettavistaan esiin heidän sisäinen potentiaalinsa haastaen heitä menemään sopivassa suhteessa epämukavuusalueelle, mutta kuitenkin samalla kunnioittaen omaa kehoaan sekä päivän kuntoaan. Pääasia ei ole suoriutua jokaisesta treenistä huippuhyvin, vaan tulla avoimin mielin mukaan ja tehdä sen hetkisen kunnon mukaan parhaansa.

Hiki, Hymy & Hyvä fiilis -kurssilla treenataan monipuolisesti oikeaoppiset tekniikat sekä osallistujien tarpeet huomioiden ja tutuksi tulevat niin kehonpainolla, levytangoilla, käsipainoilla ja kahvakuulilla tehtävät liikkeet, kuin myös treeniä ja palautumista tukevat liikkuvuusharjoitteetkin. Treenit painottuvat koko kehoa tasapuolisesti kuormittavaan toiminnalliseen harjoitteluun, jonka aikana nostetaan sykettä ja ”kasvatetaan pattia”.

Huomaathan, että et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavanlaisista treeneistä osallistuaksesi kurssille eikä lähtötasollasi ole väliä. Kaikista liikkeistä valmentajan on mahdollista muokata sinulle sopivat variaatiot. Kurssin aikana opit monipuolisen ja turvallisen toiminnallisen harjoittelun perusteet, saat henkilökohtaista valmennusta sekä muiden kannustavien ryhmäläisten tuen ja tsempin. Saattaapa mukaasi tarttua myös uusia hauskoja ja kehittäviä liikkeitäkin, joita voit soveltaa hyvin omissa sali- tai kotitreeneissäsi.

Maksimiosallistujamäärä kurssille on 10 henkilöä ja minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on kuusi henkilöä.

 

HUOM! Kurssille on mahdollista osallistua myös kesken kurssin. Jokainen tunti on ohjelmoitu siten, että osallistuminen aiemmille tunneille ei ole välttämätöntä.

 

Ajankohta: Tiistaisin klo 17:00-18:00, 16.4. – 4.6.2024

Hinta: 145€ (8 kertaa)

Ohjaaja: Heidi Greus

Paikka: HUH Kamppi

Osallistujamäärä: 8 (vähintään 5)

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa