Tilaa hieroja paikalle – kotiin tai toimistolle, helppoa!

Minne ja miten

Saavumme paikalle mihin tahansa Helsingin alueella! Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin varata aika ja hieroja saapuu paikalle sovittuun aikaan, omalla autolla hierontapöydän kanssa.

Huom. Haluamme tarjota turvallisen hierontakokemuksen, joten käytämme aina käynnin yhteydessä maskia ja vältämme turhia kontakteja. Ethän tilaa hierojaa sairaana ja mahdollistat tilan, jossa on turvallista työskennellä.

Lue lisää hieronnan hyödyistä >>

Varaaminen

Valitse toimipisteeksi Hieroja paikalle. Varaus tulee maksaa varauksen yhteydessä, mutta voit perua ajan 24h ennen varauksen alkua, jolloin varausmaksu palautetaan. Hieroja saapuu sovittuun osoitteeseen varattuna ajankohtana. Muistathan ilmoittaa osoitteen ja mahdolliset ohjeet saapumista varten varauksen lisätietohin.

Saapuminen

Pyrimme saapumaan aina tarkalleen sovittuna aikana, mutta pidätämme oikeuden pieniin aikataulun muutoksiin palvelun liikkuvuuteen liittyen. Mikäli asiantuntijamme on selvästi myöhässä aikataulusta, ilmoitamme aina asiasta asiakkaalle. Lisääthän saapumisohjeisiin mahdollisimman tarkat ohjeet, jotta saapuminen on mahdollisimman mutkatonta.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa