Fascia hieronta Helsinki

Fascia hierontaa tarjoavat hierojat ovat käyneet erikoiskoulutuksen liittyen fascioiden käsittelyyn.

Seuraavat vapaat ajat | Fascia hieronta

Edullisempi fascia hieronta?

Ostamalla yli 110€ arvoisen arvokortin saat plus-hinnaston käyttöösi ja se käy kaikkiin palveluihimme. Esimerkiksi 130€ arvokortilla saat 2 x 60min fascia hierontaa.

Fascia hieronnan hyödyt

  • Lievittää kipua ja kireyksiä
  • Palauttaa lihaskalvoista (fascia) johtuvaa epätasapainoa
  • Voi lisätä nivelen liikelaajuutta

Fascia hieronta sopii kaikille, mutta erityisesti urheilijoille ja voimaharjoittelijoille.

Lihaskalvo eli fascia?

Lihaskalvot eli fasciat ovat pääasiassa kollageenista koostuvia peitinkalvoja, jotka ympäröivät koko kehoamme eli lihaksien lisäksi myös luita, jänteitä ja niveliä. Lihaskalvo on paljon jäykempää kuin lihaskudos. Fascian jännitys voi lisääntyä muun muassa vammojen, huonon ryhdin, epäergonomisten asentojen sekä liiallisten toistojen tai kuormituksen takia. Fasciat ympäröivät lihaksia ja muita pehmytkudoksia yhdistäen eri kehon osia toisiinsa. Kireys puolestaan voi aiheuttaa kehoon epätasapainoa sekä epäsymmetriaa. Fascioiden verkosto on tärkeä osa kehosi voimansiirtoa.

Mitä odottaa fascia hieronnalta?

Lihaskalvohieronnalla yleensä tarkoitetaan kovalla kitkalla tehtävää venyttävää hierontaa. Käsittelyssä ei käytetä öljyä tai rasvaa. Faskiakäsittelyä tehtäessä vaikutus kohdistuu aina myös lihaksiin.
Toimimme aina asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti, joten kerrothan asiantuntijallesi mikä on hieronnan tavoite – muokkaamme hoitoa sen mukaisesti, jotta se palvelee sinua parhaiten. Hierontamme sisältää:

  • Tarvittavan alkukartoituksen
  • Manuaalisen hoidon asiakkaan toiveiden mukaan
  • Hieronnan jälkeen hieroja antaa näkemyksen asiakkaan tilanteesta ja suositukset jatkoon

Kalvohieronta ”KAKTR” on hoitotekniikka, joka tulee sanoista Funktional and Kinetic Treatment with Rehab, provocation and motion. Raudoilla lihasten sekä kalvojen käsittely on vähemmän kivuliasta kuin käsin tehtävä lihaskalvohieronta.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa