Cryohoito Helsinki

Cryohoito

X-Cryo on suunniteltu käytettäväksi ihon, nivelten ja lihasten paikallisiin huippukylmähoitoihin eri puolille kehoa. Se soveltuu erityisesti liikkuvuuden lisäämiseen sekä tulehduksien ja turvotuksen lieventämiseen esimerkiksi polvissa, nilkoissa, ranteissa ja kyynärpäissä.

Seuraavat vapaat ajat | Cryohoito

Edullisempi cryohoito?

Ostamalla yli 110€ arvoisen arvokortin saat plus-hinnaston käyttöösi ja se käy kaikkiin palveluihimme. Esimerkiksi 150€ arvokortilla saat 5 x 15min hoitokäyntiä.

Cryohoidon hyödyt

  • Nopeuttaa toipumista vammoista ja leikkauksista
  • Helpottaa kroonisia kipuja ja niveltulehduksia
  • Vähentää turvotusta ja nestekertymiä
  • Soveltuu kivunhallintaan laser- ja IPL-hoitojen aikana ja niiden jälkeen
  • Soveltuu urheiluvammojen, selkä-, niska- ja hartiakipujen, nyrjähdysten ja muiden pehmytkudosvaurioiden hoitoon

Mitä on cryohoito?

Cryoterapia on helppo ja kivuton tapa aktivoida kehon omat luonnolliset parantumisprosessit. Cryoterapian perusperiaate on yksinkertainen. Kylmähoito aiheuttaa kehon pintasolukon thermoshokin eli simuloidun hätätilan. Tällöin solut reagoivat siten, että parasympaattinen hermosto lähettää hätäsignaalin, mikä vuorostaan saa kehon tuottamaan useita hyvinvointia lisääviä entsyymejä ja hormoneja kuten esimerkiksi adrenaliinia, kortisolia, endorfiineja ja testosteronia. Näiden luonnollisten ainesosien lisääntyminen verenkierrossa edesauttaa paranemista tulehduksista, vammoista ja leikkauksista. Cryolaitetta käyttävät koulutetut asiantuntijamme ja hoidon kesto yhdelle alueelle kestää noin 1-3 minuuttia. Laite jäähdyttää ihon pintakudosta tehokkaasti ja turvallisesti.

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

[email protected]

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa