Juoksupaketti

Kuvaus

Juoksupaketti on sinulle, joka haluat kehittää juoksuasi, ennaltaehkäistä vammoja tai saada uutta motivaatiota harrastukseen.
Sisältää kolme käyntiä, jossa käydään läpi asiakkaan taustaa ja tavoitteita läpi.
  • 1. Käynnillä kartoitetaan asiakkaan taustaa, edellisiä vammoja aikataulua ja tavoitteita. Näiden perusteella saat henkilökohtaisen 8 viikon pituisen harjoitusohjelman sähköpostiisi 48h kuluessa
  • 2. Käynnillä tehdään juoksuanalyysi, joka tehdään viikon sisällä ensimmäisestä käynnistä. Analyysin jälkeen tehdään tekniikka- ja voimaharjoitteita. (Mikäli olet tehnyt juoksuanalyysin erillisenä palveluna voidaan tämä käynti räätälöidä sinun tarpeisiin sopivaksi)
  • 3. Käynti ajoitetaan harjoitusohjelman viikolle 5-7 ja tällöin on tarkoitus käydä läpi juoksuohjelman tuntemuksia, kerrataan juoksutekniikkaa sekä tehdään harjoitteita
  • Harjoitusohjelma voidaan jatkaa 8 viikoksi eteenpäin paketin päätteeksi (40€)
 *Juoksuvalmennuspaketti voidaan räätälöidä myös asiakkaan toiveiden mukaisesti esimerkiksi tapauksessa, jossa asiakas on jo käynyt juoksuanalyysissä hiljattain, eikä analyysia ole tarpeen tehdä uudelleen.
Huom! Voimassa vuoden ostopäivästä

Hinta

240,00 

Lahjakortti toimitetaan
Syötä lahjakortin saajan nimi. Syötä lahjakortin saajan tiedot. Kortti lähetetään suoraan hänen sähköpostiinsa maksun jälkeen. Syötä saajan tiedot, jos haluat, että kortti lähetetään hänelle. Jos haluat kortin itsellesi, jätä kentät tyhjiksi.

Lahjakorttipohja

Ota yhteyttä

YLEISET TIEDUSTELUT

info@huh.fi

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Katso ohjeet

PALVELUKOHTAISET TIEDUSTELUT

+358 40 160 1554 Lähetä viesti WhatsAppissa